3FM Serious Request gesteund door Sanitairwinkel!

serious requestJaarlijks voor de kerst organiseert NPO 3FM de benefietactie Serious Request. Met Serious Request haalt 3FM geld binnen voor het Rode Kruis.  Dit jaar staat het glazen huis in Heerlen, en worden de kinderen en jongeren in oorlogs- en conflictgebieden onder de aandacht gebracht.

3FM Serious Request en Sanitairwinkel

Ook dit jaar komt Sanitairwinkel in actie voor dit goede doel. In de showrooms Amsterdam en Rosmalen staan donatieboxen waarin medewerkers en klanten kunnen doneren. Op donderdag 24 december 2015 doneert Sanitairwinkel het verzamelde bedrag aan Serious Request.

serious requestIMG_3642

Kinderen en jongeren in conflictgebiedenserious request

Kinderen en jongeren in oorlogs- en conflictgebieden die leven onder de meest extreme omstandigheden hebben weinig kans op scholing en ontwikkeling. Voorbeelden van deze landen zijn Syrië, Zuid-Soedan, Centraal Afrikaanse Republiek en de Democratische Republiek Congo. Jongeren en kinderen zijn de stille slachtoffers van de extreme omstandigheden in deze landen, en verdienen een eerlijke kans op toekomstperspectief!

 

Sanitairwinkel doneert aan 3FM

De actie is (bijna) afgelopen en Sanitairwinkel heeft maar liefst €100,- opgehaald. Wij willen iedereen bedanken die meegeholpen heeft om dit mooie bedrag te kunnen doneren aan 3FM Serious Request.

3FM_SR15_cheque

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *