3FM Serious Request: Let’s clean this shit up!

3FM Serious Request Let's clean this shit

3FM Serious Request

3FM Serious Request 2013 gaat over kinderen die sterven aan diarree. Dat zijn er 800.000 per jaar – dat zijn er erg veel. En dat terwijl het redelijk makkelijk te voorkomen is. Diarree is meestal het gevolg van gebrek aan schoon drinkwater, gebrek aan sanitaire voorzieningen en gebrek aan kennis over de consequenties van slechte hygiëne op de gezondheid van een jong kind. Dat betekent dat met vier basis dingen het sterftecijfer al enorm omlaag kan worden gebracht:

  1. schoon drinkwater
  2. goede toiletten
  3. voorlichting
  4. zeep

U kunt 3FM en het Rode Kruis helpen. Bedenk iets leuks, iets goeds, iets idioots, iets moois. Iets, waarmee u enorm veel geld kunt inzamelen. In onderstaande handleiding vindt u heel veel tips.

Kom in  actie!

Klik hier om de originele PDF te bekijken! (Betere kleuren).

Sanitairwinkel en 3FM Serious Request

Sanitairwinkel steunt 3FM Serious Request 2013De actie van dit jaar gaat ons aan het hart, vandaar dat we dan ook in onze showroom te Rosmalen een inzamelbox hebben staan, waar iedereen vrijblijvend een bedrag mag doneren. Uiteraard gaat 100% van het opgehaalde bedrag naar 3FM Serious Request!

Vorig jaar mocht het Rode Kruis maar liefst €12.251.677 ontvangen! En nu hopen dat 3FM weer zo’n mooi bedrag mag overhandigen aan het Rode Kruis.

 

Wat geeft u met uw gift?

  • € 1,-       Een maand zeep om handen te wassen
  • € 20,-     Bouw van een eenvoudig toilet
  • € 200,-   Waterinstallatie bij een school
  • € 2200,- Een waterpomp voor schoon drinkwater
Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *