Accessoires maken de badkamer!

Kleren maken de man, toch? Die uitdrukking is ook zeker van toepassing op jouw badkamer. We spreken dan echter niet van kleren, maar van accessoires. Accessoires hebben namelijk veel invloed op de sfeer, uitstraling en afwerking van jouw badkamer. Het belang van aankleding mag dus zeker niet worden onderschat. In deze blog lees jij daarom meer over verschillende soorten badkameraccessoires, de laatste trends én geven wij je een dosis inspiratie mee!

Jouw stijl

Het kiezen van accessoires is het leukste gedeelte van de verbouwing of renovatie van je badkamer. Omdat er zoveel keuze is, kun je met de aankleding alle kanten en stijlen op. Met accessoires in jouw smaak druk je dan ook je eigen stempel op de badkamer. Op die manier voel jij je er meer op je gemak en kun je er ook beter ontspannen.

Het uitzoeken van nieuwe accessoires blijft zeker niet beperkt tot net na een verbouwing of renovatie van de badkamer. Stijl verandert door de jaren heen, dus het is logisch dat je na een tijdje bent uitgekeken op de aankleding van je badkamer. Met accessoires kun je in dat geval snel een nieuwe look aan je badkamer geven, zeker als de rest van het interieur redelijk eenvoudig is.

Opgeruimd & comfortabel

Alhoewel je met accessoires jouw badkamer mooi afwerkt, hebben ze vaak ook een praktisch doel. In een opberger kun jij bijvoorbeeld al je spulletjes kwijt, terwijl de badkamer toch opgeruimd en overzichtelijk blijft. Een inbouwnis of mand is daarom niet alleen fraai om te zien, maar ook heel functioneel in jouw badkamer.

De mat is één van meest opvallende accessoires in jouw badkamer. Een mat fleurt je badkamer bijvoorbeeld op, of zorgt juist voor een relaxte sfeer. Een anti-slipmat zorgt er daarnaast voor dat je niet uitglijdt met natte voeten, waardoor het als accessoire veel bijdraagt aan het comfort en de veiligheid van je badkamer.

Soorten accessoires

Je kunt jouw badkamer op vele manieren aankleden, maar bepaalde accessoires zijn belangrijker dan andere. Ben je bang dat je iets bent vergeten? Geen zorgen, wij hebben een speciale checklist voor je opgesteld. Met deze checklist vergeet je niets en kom je dus ook niet voor vervelende verassingen te staan.

Als je je lijst klaar hebt, is het tijd om na te gaan denken over de stijl van de accessoires. Om het wat makkelijker voor je te maken, staan hieronder een aantal trends waar jij je inspiratie uit kunt halen!

  1. Zwart

2. Opvallende spiegels

3. Retro

4. Kleuren en patronen

5. Hout

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *