Alape Unisono waskom; de perfecte ronding

De Unisono waskom van Alape is samen met SiegAlape Unisono waskomer Design ontwikkeld tot een waskom in zijn meest pure vorm. De cirkelvormige, flinterdunne waskom is strikt geometrisch vormgegeven. Alape Unisono is vervaardigd van geglazuurd staal; staal voorzien van een laag emaille.

Alleen door het gebruik van geglazuurd staal, welke kenmerkend is voor Alape, kan een uiterst nauwkeurige afwerking, esthetische kwaliteit en indrukwekkende vormzuiverheid worden bereikt.

De Alape Unisono waskom is verkrijgbaar in de kleur wit, drie afmetingen (32.5, 37.5, en 40cm) en kan toegepast worden als zowel een opbouwwaskom als een onderbouwwaskom. Hierdoor is Unisono de perfecte waskom in verschillende ruimtelijke situaties.

Alape Unisono; De perfecte ronding

Alape Unisono opbouw waskomAan het geglazuurd staal heeft Unisono zijn bijzondere kenmerken te danken. Doordat staal in elke vorm om te vormen is, bestaat de waskom uit één geheel en is de vorm zeer zuiver. De cirkelvormige en 3 mm flinterdunne waskom heeft de hardheid en chemische weerstand van glas.

Het gesloten, niet poreuze oppervlak is volledig hygiënisch, verfbestending, duurzaam corrosiebestendig en kleur-, kras- en slijtvast. Zelfs tegen klimatologische invloeden en sterke ultraviolette straling is het briljant gekleurde glazuur bestendig. Een hoogwaardig geluiddempend systeem van Alape zorgt er bovendien voor dat de waskom een edel klankeffect bezit.

Kijk voor meer informatie over Alape’s Unisono en geglazuurd stalen waskommen op www.alape.nl of bekijk hem op Sanitairwinkel.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *