Badderen in stijl

Kraan open, badzout erin, boekje erbij, kussentje erop en even tijd voor uzelf, wat kan badderen toch mooi zijn. Sterker nog, wat kan een bad toch mooi zijn. Hoekbaden, whirlpoolbaden, zitbaden, instapbaden of ligbaden, aan mogelijkheden schort het niet. Helaas is niet altijd elk bad even baanbrekend vlot of ook maar enigszins betaalbaar. De tijd voor het bad als mottig of peperduur object is voorbij en we verwelkomen met veel plezier de kleine kunstobjecten, de sierlijke scheppingen, de knappe creaties. We verwelkomen mooie en betaalbare vrijstaande baden van Saniclass.

Saniclass Royal

De Saniclass Royal is een strak, vierkant bad wat complementeert met een design badkamer als Pauw bij Witteman. Een esthetisch kuipje dat zijn rol als comfortabele waterbank vervult en daarnaast nog fungeert als een eye-catcher in uw badkamer. De Saniclass Royal bestaat uit één deel, gemaakt van acryl en verstevigd met glasvezel en epoxyhars. De randen van het bad zijn afgerond en de rugleuning is schuin. Hierdoor hebben zowel uw ogen als uw rug plezier van dit design.

bad2Saniclass Salino

De Saniclass Salino vertelt het andere deel van het verhaal. De golvende lijnen van dit vrijstaande bad maken het minstens zo mooi als de Saniclass Royal, maar wel totaal anders. Het bijna eivormige ontwerp van dit object, wekt in een zijaanzicht de indruk van een kribbe.

bad1

Bekijk het complete assortiment van vrijstaande baden op de website van Sanitairwinkel.nl.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *