Badkamermeubels voor een stijlvol opgeruimde badkamer

blog-badmeubelsBadmeubels kunnen niet alleen het uiterlijk van je badkamer ten goede komen, ze zorgen ook voor een ruimtelijke en opgeruimde badkamer. Losse spullen worden beschermd tegen rondspattend water en zijn netjes opgeborgen in een wastafelonderkast.

thebalux-topic-badkamermeubelsetRuime keuze

Een badkamermeubel kan op een stijlvolle manier het ruimtegebrek in je badkamer oplossen. Voor een wastafelonderkast is zelfs in de meest krappe badkamer wel plek. Is er ook nog ruimte voor een kolomkast, dan heb je alles van handdoeken en washandjes tot shampoo, zeep en make-up onder handbereik. Naast de standaard badkamermeubels met of zonder greep, waarbij sofclose lades geruisloos sluiten, is er nog zoveel meer om uit te kiezen.

Stoere badmeubels

Neem bijvoorbeeld de stoere badmeubels van de watervaste serie Submarine van Bliss. De serie bestaat uit een wastafel met onderkast, een kolomkast en spiegel in wit, grijs of taupe en past prima in een industriële of moderne badkamer. De wastafelonderkast heeft niet alleen een mooie vorm, het is ook een praktisch meubel dat een flinke plens water met gemak weerstaat. Het badkamermeubel is verrassend ruim ingedeeld met twee horizontaal gescheiden laden met vaste vakverdeling.

bliss-submarine-1

Elegant opbergen

Wordt een lade bij jou al snel een rommeltje? Denk er dan eens aan een ladeverdeler te gebruiken, alles krijgt meteen zijn vaste plek en schuift niet de hele la door. Er zijn een aantal lade-indelers los verkrijgbaar die in meerdere badmeubels passen. De rubberen dopjes die worden meegeleverd zorgen ervoor dat de indeler op zijn plek blijft staan.

myday_keramag

Met haar zachte kleuren en vormen is elegante badkamerserie MyDay van Keramag er een om verliefd op te worden. De laden van de wastafelonderkasten zijn voorzien van LED verlichting en sommige modellen zijn voorzien van een lade-inrichting. De hoge kast heeft een in de deur geïntegreerde opbergtas met opbergvakken in verschillende grootten voor lippenstift, kwasten, borstels, lotion of douchegel. Daarnaast is de kast voorzien van een praktische magneethouder voor een goede bereikbaarheid van nagelschaar, pincet en andere benodigdheden.

myday_keramag-1

Badkamermeubelen voor een landelijke sfeer

Hou je ervan je accessoires uit te stallen en smaakvolle hoekjes te creëren? Dan is een open badmeubel wat voor jou. Het landelijke badmeubel van Van Heck is voorzien van een granieten blad met twee keramische onderbouwwastafels. De open planken van het romantische badmeubel bieden veel uitstal- en opbergruimte. Op het bijpassende handdoekenrek komen naast handdoeken ook mooie flessen en potten goed tot hun recht.

van-heck-flitra-mp150

Badkamermeubels kiezen

Het aanbod aan badkamermeubels is overweldigend. Het loont de moeite om je te verdiepen in de wereld van de badmeubels en op zoek te gaan naar dat ene juweeltje dat helemaal bij de stijl van je badkamer past. Laat je inspireren bij Sanitairwinkel waar je op je gemak online of in één van de showrooms badmeubels kunt bekijken.


Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *