Saniclass Bellini: industriële inloopdouche

Behoort een Instagram-waardige badkamer tot één van jouw dromen? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Ons assortiment is namelijk aangevuld met nieuwe Saniclass Bellini inloopdouches. De zwarte randen van deze douches geven jouw badkamer direct een industriële look. De Bellini inloopdouches zijn bovendien scherp geprijsd én van hoge kwaliteit. Meer weten over deze douches die niet zouden misstaan op jouw Pinterest-bord? Lees dan deze blog over de praktische voordelen van de Bellini inloopdouche en laat je overtuigen!

Safety first

Bij een inloopdouche loopt de vloer van de badkamer door in de douche. Dat ziet er niet alleen erg fraai uit, maar is ook nog eens hartstikke veilig! Een inloopdouche heeft namelijk geen drempels waar je overheen moet stappen en waar je dus overheen kunt vallen als je wilt douchen. Een inloopdouche is daarom een absolute aanrader voor huishoudens met kleine kinderen, senioren of mensen met een beperking.

De Saniclass Bellini douchewand is bovendien gemaakt van veiligheidsglas. Veiligheidsglas is veel minder breekbaar dan andere glassoorten en daarom een stuk safer. Mocht het glas alsnog breken, dan ontstaan er ook geen grote scherven waaraan je je snel snijdt. De Saniclass Bellini inloopdouche is dus extra veilig én een zeer verantwoordelijke aanschaf!

Schrobben is verleden tijd

Een inloopdouche heeft geen extra randen waar vuil zich kan ophopen. Deze douches zijn daarom een stuk eenvoudiger schoon te houden dan bijvoorbeeld een douchecabine. Met een inloopdouche zit jij dus niet meer wekelijks te schrobben om kalk en vuil weg te halen van je douchewand!

De Saniclass Bellini inloopdouche is bovendien voorzien van een easy clean behandeling. Dit betekent dat de douchewand is behandeld met een bepaalde coating die ervoor zorgt dat kalk zich minder snel hecht. De Bellini douchewand is daarom eenvoudig schoon te houden en blijft langer mooi dan andere douchewanden.

Helemaal on trend

De inloopdouche is met zijn mat zwarte randen hartstikke trendy en past perfect bij een industriële stijl. Er zijn drie modellen beschikbaar. het Windows-model heeft acht vlakken en valt daarom goed op in de badkamer. Het Mirror-model heeft alleen een zwarte rand om de wand en is daarom iets subtieler. Het Lines-model zit hier tussenin, dus er is voor ieder wat wils. In elk geval zijn alle modellen prachtig!

Bovenstaande praktische voordelen van de Saniclass Bellini zijn natuurlijk mooi meegenomen, maar alleen al het fantastische uiterlijk is meer dan reden genoeg om deze inloopdouche te kopen. Bovendien zijn de Bellini’s scherp geprijsd en van goede kwaliteit, dus wat wil je nog meer? De inloopdouches zijn exclusief bij Sanitairwinkel verkrijgbaar, dus neem vooral contact op met onze klantenservice als je nog vragen hebt!

Bellini Lines
Bellini Mirror
Bellini Windows
Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *