Besparen op warmte zonder koukleumen

Het kritisch belichte Kyoto Protocol is in begin 2002 bekrachtigd, de kaskraker
“An overzichtInconvenient Truth” ging in 2006 in première en van een windmolen langs de weg kijkt geen Nederlander meer op. We kunnen er tegenwoordig niet meer omheen, het milieu gaat gebukt onder onze energieconsumptie met verwarming in gebouwen als grootste zuipschuit. We willen natuurlijk allemaal ons steentje bijdragen, maar liever niet inleveren op kwaliteit van leven.

“Energie besparen maar niet koukleumen. 

Hoe gaan we deze mogelijk gewenste levensstijl realiseren? Helaas zijn dit soort ideaalbeelden niet van de een op de andere dag te behalen. Toch kunnen we met kleine stapjes een verschil maken. Daarom introduceert Sanitairwinkel.nl u de Stelrad Novello M Eco, meer comfort, minder uitstoot en minder betalen.

Werking radiator

Novello_ECO_T21_L1000xH600_20120627.387 (Kopie)De Stelrad Novello M Eco is een radiator met een unieke werking die zorgt voor een betere warmte afgifte en minder energieconsumptie. Dit wordt bewerkstelligd door effectief gebruik te maken van stralingswarmte. Dit is vergelijkbaar met de warmte die u voelt wanneer u in de zon staat. Hoewel de temperatuur lager ligt warmt de stralingswarmte u en objecten rondom u op, onafhankelijk van windstromen of tocht.

Besparing voordelen

De Stelrad Novello M Eco biedt u:

2
Hogere stralingswarmte tot 50%

 

3
Hogere gemiddelde oppervlakte temperatuur in de voorste plaat tot 53%

 

4
Snellere opwarming tot 23%

 

5

Vermindering warmteverlies door temperatuurverschil tussen beide panelen oplopend tot 20%

 

Vergelijking radiator

De Stelrad Novello M Eco heeft een uniek stromingspatroon wat zorgt voor beduidend kortere opwarmingstijd in vergelijking met een traditionele radiator. Waar een traditionele radiator grafiekbeide panelen verwarmt, verwarmt de Stelrad Novello M Eco vooral het voorste paneel. Dit zorgt ervoor dat er geen warmte verloren gaat in een buitenmuur en de kamer sneller verwarmd wordt. Daarnaast wordt het warme water via een directe instroom in het middelste waterkanaal geleid, hier warmt het het voorste paneel op waarna het naar het achterste paneel gaat om opnieuw verdeeld te worden. Zo wordt het paneel aan de voorkant warmer dan bij een traditionele radiator en het achterste paneel kouder.

Groene radiator

Al deze voordelen maken de Stelrad Novello M Eco een efficiënte, comfortabele en vooral groene radiator die past in de tijd waarin u nu leeft. Geld besparen, bijdragen aan het milieu en comfortabeler leven. Wat wilt u nog meer..?

Vermogen berekenen

Bent u benieuwd welk vermogen u nodig heeft om uw kamer te verwarmen? Lees het op onze blog vermogen berekenen. Op eenvoudige wijze berekent u binnen enkele minuten het benodigde vermogen.

Radiator assortiment

U vindt het complete Stelrad Novello M Eco assortiment op Sanitairwinkel.nl.

 

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *