Bette Art: vrijstaand, voegloos ligbad met uniek smalle rand

Vrijstaand bad Bette ArtHet nieuwe vrijstaande stalen bad van Bette laat de
buiten- en binnenvorm op een bijzondere manier samensmelten. Het resultaat: een slanke, smalle badrand en een ultradunne wand als onderdelen van een volledig nieuw design.

Hoge technische eisen

Bette Art is voegloos vervaardigd, een uniek staaltje ambachtelijk vakmanschap uit Duitsland. De nadruk op de smalle rand stelde hoge technische eisen. In samenwerking met Viega moest bijvoorbeeld een speciale geïntegreerde af- en overloopgarnituur ontwikkeld worden. Deze smalle oplossing bestond immers nog niet! De in- en overloop is fraai afgedekt met een messing kapje in chroom of wit. Het stalen bad is veredeld met een laag glasachtig email. Mooi, hygiënisch en duurzaam in één.

Bijpassende waskommen

Bette Art waskomDe badkuip is stralend wit. Afmetingen 180x75x42 cm. Bijzonder van Bette is dat het procedé van de badkuip ook is gebruikt om drie vrijstaande opbouwwaskommen te vervaardigen. Met dezelfde smalle rand en dunne wand. Leverbaar in 80, 60 en 30 cm breed. De twee grotere modellen zijn 10 cm diep, het kleinste model is 8 cm diep. Gemakkelijk te combineren met vrijstaande mengkranen met hoge uitloop of een wandmengkraan.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *