Bijzonder badmeubel: Saniclass New Future

Het badmeubel is een belangrijk onderdeel van de badkamer. Je bergt er bijvoorbeeld allerlei spullen in op, waardoor je badkamer een stuk opgeruimder blijft. Dat betekent dat het meubel je ook de kans biedt om snel wat rommel aan het zicht te onttrekken als je een onverwachtse logé krijgt. Onmisbaar dus! Bovendien zijn badmeubels relatief groot en dus vaak bepalend voor de uitstraling van je badkamer. Ben jij daarom op zoek naar een echte eyecatcher? Bekijk dan eens de Saniclass New Future badmeubelsets.

Mooi modern

De Saniclass New Future badmeubelsets zijn geproduceerd met het oog op design en comfort. De meubels zijn simpel en strak, zonder poespas. De meubels passen daarmee perfect in een moderne badkamer. De sets zijn beschikbaar in hoogglans wit, grijs, taupe en zwart, waarbij je verschillende kleuren kunt combineren. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte onderkast met wit wastafelblad!

De moderne look van de New Future sets wordt versterkt door de gebruikte materialen en de waskom die wordt meegeleverd. Het type Florence badmeubel is bijvoorbeeld gemaakt van marmer; de Grey Stone uitvoering is van natuursteen. Beide materialen zijn van zeer hoge kwaliteit, met een strakke en moderne uitstraling. Ook het design van de waskom is zeer geschikt voor een eigentijdse badkamer.

Weinig onderhoud, veel comfort

Weinig poespas betekent in dit geval dat de badmeubelsets geen extra randen en hoeken hebben. Vuil en kalk hoopt zich daarom minder snel op, waardoor het badmeubel relatief weinig onderhoud vergt. Bovendien zorgt het minimalistische design ervoor dat het meubel gemakkelijk kan worden schoongemaakt: er zijn geen extra vlakken die je apart moet naschrobben.

De Saniclass New Future badmeubelsets zijn voorzien van twee grote laden. De sets bieden je daarom de mogelijkheid om alle spullen van jou en eventuele andere gezinsleden netjes op te bergen. Daarmee blijft de badkamer goed opgeruimd én overzichtelijk. Dat helpt je om nog beter te ontspannen in de badkamer, zodat jij elke dag fris begint of relaxt eindigt!

Een New Future badmeubelset bestaat uit een onderkast, wastafelblad, spiegel, waskom en het benodigde bevestigingsmateriaal. Dat betekent dat je in één keer bijna alles voor jouw eyecatcher krijgt geleverd: je hoeft alleen nog een passende kraan, waste en sifon uit te zoeken. Qua kraan kan je alle kanten op. Chroom staat altijd prachtig en zorgt voor een elegante uitstraling. Liever een iets spannendere kraan? Ga voor mat zwart! Het contrast met hoogglans geeft een zeer fraai effect.

Complete levering

Saniclass wordt exclusief bij Sanitairwinkel aangeboden. Wil jij graag meer informatie over de New Future badmeubelsets ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms. Onze medewerkers voorzien je graag van onafhankelijk en deskundig advies, zodat jij altijd de juiste keuzes maakt!

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *