Boodschappenlijst voor een complete badkamer

 

Bent u van plan uw badkamer te bouwen of misschien wel om wat extra’s toe te voegen en hebt u hulp nodig met uw boodschappenlijstje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ligbad en/of douche

Om te beginnen is een badkamer geen badkamer zonder een ligbad of douche. In uw badkamer staat namelijk voor het grootste deel alles in het teken van primaire behoefte, namelijk hygiëne. Tegenwoordig zijn er zo veel meer mogelijkheden op het bad- en douchegebied. Vroeger was er alleen een eenvoudige hoek waarin gedoucht kon worden. Tegenwoordig is het al normaal als er meerdere straalstanden op de douchekop zitten. Daarnaast bieden Ligbaden nu meer comfort en zijn er in diverse soorten en maten. Een douche is echter wel goedkoper en zeker op de langere termijn. Een bad verbruikt namelijk meer water en daarnaast kan een douche uitgerust worden met een waterbesparende douchekop.

Kies hier uw soort bad:

 

 

Een stappenplan om uw ligbad te plaatsen. Ga dan naar de blog “Ligbad plaatsen”

 

Maar uw keus op douchegebied houdt hier nog niet op. U heeft de mogelijkheid te kiezen tussen diverse douches. U kunt kiezen voor een douchecabine mét of zonder douchebak, een inloopdouche mét of zonder douchewanden en wilt u naast een douchewand ook een douchedeur? Daarnaast is uw douche nog niet compleet zonder douchegarnituur, hieronder verstaan alles wat uw douchebeleving compleet maakt. Denk hierbij aan douchekoppen, douchekophouders, zijdouches, etc.

Kies hier uw douche onderdelen:

 

 

Een stappenplan om uw douchebak te plaatsen. Ga dan naar de blog “Douchebak plaatsen”   

 

Wastafel

De wastafel is meestal hetgene wat het meest opvalt in de badkamer. Daarom is een simpel badmeubel hedendaags niet meer van toepassing en plaatsen de meeste mensen een mooi design wastafel. Een wastafel kan zowel los als mét badmeubel worden aangeboden. Deze keuze is echter helemaal aan u.

Kies hier uw wastafel:

 

 

Een stappenplan om uw wastafel te plaatsen. Ga dan naar de blog “Wastafel plaatsen”

 

Toilet en/of urinoir

In een badkamer of wc is een toilet echt niet te missen. Maar tegenwoordig zijn toiletten niet meer zo simpel als tientallen jaren geleden. Hedendaags geven steeds meer sanitair aanbieders u de mogelijkheid ook te kiezen tussen een vierkant toilet of een toilet met soft-close effect waaronder Sanitairwinkel. Daarnaast zijn toiletten nog onder te verdelen in wandtoiletten en staande toiletten.

Kies hier uw soort toilet:

 

 

Een stappenplan om uw hangend toilet te plaatsen. Ga dan naar de blog “Hangend toilet plaatsen”

 

Spiegel

Een spiegel is ook in elke badkamer te vinden en hierdoor ook niet te missen op het boodschappenlijstje. Een spiegel heeft niet alleen de meerwaarde uwzelf erin te kunnen bekijken, maar daarnaast is het ook qua uitstraling deel van uw badkamer. Spiegels zijn tegenwoordig al uitgerust met verlichting, kastruimte en zelfs een digitale klok.

Kies hier uw soort spiegel:

 

 

Badmeubel

Uw badkamer heeft ook bergruimte nodig. Denk hierbij aan een badmeubel of kastjes. U moet echter uw flessen shampoo en scheerschuim ook ergens kwijt kunnen. Er zijn bij Sanitairwinkel diverse meubels beschikbaar die in verschillende vormen en maten de bergruimte aanbieden die u nodig heeft. Maten variëren tussen de vier breedtematen 60/80/100/120 en wat betreft kleur is er ook een hoop keuze. Daarnaast heeft u keuze tussen twee of vier lades en bij de Natural Wood serie bestaan badmeubels uit één lade en één open deel of twee lades. En kiest u bijvoorbeeld voor de Exclusive Line, dan is er ook nog keuze tussen diverse handgrepen.

Kies hier uw type badmeubel:

 

 

Accessoires

Accessoires zijn misschien iets minder hard nodig, maar maken uw wel af. Denk hierbij aan een closetrolhouder of handdoek rek. Daarnaast hebben accessoires ook een decoratieve waarde, want ook accessoires zijn er in verschillende designs. Accessoires variëren van glaswissers tot planchetten, van afvalbakken tot zeepdispensers. Alles wat u nodig heeft kunt u vinden bij Sanitairwinkel.

 

 

Radiator

Een radiator biedt niet alleen comfort en warmte, maar ook een prachtige uitstraling. Daarnaast is niks zo vervelend als na een warme douche of warm bad stappen in een ijskoude badkamer. Een radiator kunt u gemakkelijk plaatsen en kan zelfs dienen als handdoek rek die daarnaast ook uw handdoeken op kan warmen. Ook radiatoren zijn er in verschillende designs.

Kies hier uw radiator:

 

 

Een stappenplan om uw radiator capaciteit te berekenen. Ga dan naar de blog “Radiator capaciteit berekenen”

 

Badkamer tegels

Badkamer tegels zijn een zeer belangrijke artikelen die uw badkamer de uitstraling kunnen geven die u wilt. Met tegels kunt u namelijk oneindig variëren. U kunt vloertegels op de muur plaatsen en andersom. U kunt wit met zwarte tegels kiezen of kiest u liever voor kleurrijke tegels.

Ga naar de showroom voor advies en inspriratie over tegels:

 

 

Een stappenplan om uw badkamertegels te plaatsen. Ga dan naar de blog “Wand betegelen” of “Vloer betegelen” 

 

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Ga voor meer artikelen naar Sanitairwinkel.nl

 

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *