Clou wint felbegeerde Red Dot Award

duobad

Het duobad Hammock met Kaldur-kraan van Sanitairspecialist Clou is bekroond met een felbegeerde en prestigieuze Red Dot award: Best of the Best. Voor de Red Dot Award 2016 Product Design ontving de organisatie ruim 5.214 inzendingen van fabrikanten uit meer dan 57 landen. De 41-koppige jury was het unaniem eens: dit is topdesign! Ground-breaking in de internationale sanitairwereld. Dit verdient zelfs de status Best of the Best.

Red Dot Design Award Best of the Best: Erkenning voor buitengewone kwaliteit

De innovatieve kracht van zowel het tweepersoonsbad als de kranenserie maakten indruk op de jury. Professor Dr. Peter Zec, president van de Red Dot organisatie: “Clou behoort met deze inzending tot de beste van de designindustrie van dit jaar”.

Math Meertens, directeur van Clou reageert enthousiast: “Wij investeren voortdurend in de ontwikkeling van innovatieve badkamerproducten. Zoals met dit tweepersoonsbad Hammock en de nieuwe kranenserie Kaldur van designer René Holten. Er zijn maar weinig producenten in Nederland zoals wij. Daarom ben ik extra blij en trots dat deze internationale jury dit bevestigt met de allerhoogst haalbare prijs voor productdesign”.

Red Dot Gala, tentoonstelling en design jaarboek

Clou mag de officiële award in ontvangst nemen tijdens het Red Dot Gala op 4 juli in Essen (D). Het Clou Hammock duobad met Kaldur-kraan heeft als gelauwerd product dan het voorrecht het ‘Red Dot Award Best of the Best’ label te dragen als symbool voor internationaal erkend uitstekend design. De winnende producten zullen tot 31 juli 2017 in een speciale Red Dot design-tentoonstelling in Essen te zien zijn, maar worden ook vereeuwigd in het Red Dot Designbook 2016.

duobad clou hammock
*Mocht u interesse hebben in deze producten. Neem dan contact op met Sanitairwinkel.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *