Comfort en verzorging in de badkamer!

Dit blog artikel gaat over comfort en verzorging in de badkamer. Hierbij kunt u denken aan het inrichten van de badkamer op een manier waarbij comfort centraal staat. Ook vind u in dit blog artikel tips die helpen bij het verzorgen van de huid. U kunt hierbij denken aan tips die helpen bij het scheren (voor mannen en vrouwen), en bij het opdoen van make-up.

Overzichtelijke badkamer                        bathroom_remodeling_1

Om een badkamer overzichtelijk te maken is het belangrijk dat u goed omgaat met de ruimte die u heeft in uw badkamer. Een goede tip voor het creëren van ruimte is de aanschaf van badkamermeubilair. Hierbij kunt u denken aan badkamermeubilair zoals spiegelkasten, kolomkasten, onderbouwkasten en planchetten. Een groot voordeel van badkamermeubilair is dat alles z’n eigen plek zal hebben en dat alles hierdoor makkelijker te vinden is.

Ook is de aanschaf van badkamer accessoires zeker aan te raden. Hierbij gaat het vooral om badkamer accessoires dat kan worden opgehangen bijvoorbeeld een glashouder, tandenborstelhouder, zeep dispenser, douchekorf, zeephouder en een handdoekrek.

Hiermee voorkomt u namelijk dat er allerlei kopjes en tandenborstels op de planchet of in uw spiegelkast liggen. De aanschaf van dit soort accessoires maakt de badkamer overzichtelijker en het schoonmaken van uw badkamer een stuk makkelijker.

Een hygiënische en overzichtelijke badkamer gaat hand in hand met comfort.

Spiegelverwarming

spiegel verwarming

Het beste moment om te scheren is ´s ochtends na een warme douche. De reden hiervan is dat de huid in de ochtend meer ontspannen is en dat warm water ervoor zorgt dat de poriën open gaan staan. Bij veel mensen is dit helaas niet mogelijk omdat de spiegel in de badkamer beslaat na het nemen van een warme douche.

Bij luxere hotels komt het wel eens voor dat de spiegel niet beslaat na het nemen van een warme douchen. Dit komt omdat deze hotels over spiegelverwarming beschikken. Maar wat is spiegelverwarming nu precies?

Bij spiegelverwarming kunt u denken aan een element die achter de spiegel wordt geplaatst. Dit element zet elektriciteit om in warmte en zorgt ervoor dat de spiegel altijd condensvrij blijft. Het aansluiten van spiegelverwarming is erg eenvoudig. Het product is zelfklevend en kan rechtstreeks op de achterzijde van de spiegel worden geplaatst en vervolgens worden aangesloten op het lichtnet. Spiegelverwarming is energiezuinig, betaalbaar, heeft geen onderhoud nodig en gaat jarenlang mee!

Let op: bij spiegelkasten werkt dit anders. Informeer onze klantenservice voor meer informatie hierover.

spiegelverwarming(1)

Make-up spiegel, scheerspiegel of cosmeticaspiegel?

Wat is nu het verschil tussen een make-up spiegel, scheerspiegel en een cosmeticaspiegel? Dit is eigenlijk hetzelfde! Een make-up spiegel of scheerspiegel kan door mannen en vrouwen worden gebruikt.

Maar wat maakt de make-up spiegel nu zo speciaal? Een make-up spiegel heeft vaak een vergrotend effect en kan gebruikt worden bij het indoen van de lenzen, het opdoen van make-up of bij het scheren. Dit is erg handig bij het wegwerken van make-up en bij het scheren van restjes op het gezicht. Om het zicht optimaal te maken zijn make-up spiegels ook beschikbaar met verlichting.

spiegels

Handdoek radiator

Niets is zo comfortabel als een heerlijke warme handdoek waar je jezelf in kunt wikkelen na een warme douche. Dit kan met behulp van een handdoek radiator. Een handdoek radiator kan ook worden gebruikt als design item in de badkamer. Dus een handdoek radiator zorgt niet alleen voor comfort, maar voegt ook een moderne look toe aan de badkamer.

adema-biasi-handdoekradiator-95.2x68.5cm-230watt-chroom-sw20745_1

Vloerverwarming

Je stapt uit de warme douche en komt met je voeten terecht op een ijskoude vloer. Heb jij last van dat irritante gevoel na het douchen? Voorkom dit door te kiezen voor vloerverwarming.

Tegenwoordig is vloerverwarming onmisbaar in een badkamer en zorgt voor extra comfort na een douche of warm bad.

Als alternatief kunt u altijd kiezen voor een badmat. Een badmat u zeker helpen bij het verminderen van het verschil in temperatuur dat u ervaart als u met uw voeten op de koude vloer beland.

woonkamer-vloerverwarming

Aangepast sanitair

Aangepast sanitair zorgt voor een betere badkamer ervaring voor gehandicapten, kinderen met een beperking en mensen op leeftijd. U kunt hierbij denken aan douchestoelen, toiletzittingen en speciale beugels. Aangepast sanitair zorgt voor een veilige, prettige en comfortabele badkamer. Meer informatie over aangepast sanitair vindt u in het blog artikel “Sanitair op maat

solid-polaris-douchegreepset-sw8399_1

 

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *