Crosswater en Simpsons – design voor uw badkamer

crosswater-hoofddouche

Crosswater en Simpsons zijn al meer dan 20 jaar een begrip in Groot-Brittannië. Sinds vorig jaar zijn de producten met hun innovatieve design en simpele elegantie ook in Nederland verkrijgbaar. De producten van beide lijnen zijn uitstekend met elkaar te combineren.

Simpsons

Simpsons heeft een overvloed aan stijlvolle douchecabines, douchewanden en douchebakken. Of uw voorkeur nou uitgaat naar een hoekige stijl of naar de zachte rondingen van elegante modellen, er is voldoende keus voor iedere smaak. Het inspirerende design biedt oplossingen voor alle manieren van douchen in iedere badkamer.

simpsons-design-zijwand-met-muurprofiel-76x195cm-zilver-profiel-helder-glas-sw21374_1Voor de kleine badkamer kan een douchecabine met schuifdeuren een praktische oplossing zijn. De douchecabines hebben allemaal een chromen of zilveren profiel en helder glas met antikalkbehandeling. Wanneer u meer ruimte heeft kies dan eens voor een van de mooi afgewerkte inloopdouches van Simpsons en creëer de luxe uitstraling van een vijf sterren hotel. U kunt de inloopdouche combineren met een exclusieve hoofddouche van Crosswater.

De smaakvolle douchebakken in antraciet van de serie Tray zijn te verkrijgen in diverse maten en vormen. Geeft u de voorkeur aan een naadloze overgang van de badkamervloer naar de douchebak? Simpsons heeft douchevloeren die geïntegreerd worden in de badkamervloer.

Crosswater

Belgravia badkraan met handdouchesetHet uitgebreide assortiment van Crosswater bestaat uit diverse innovatieve kranen en douchegarnituren van uitstekende kwaliteit. Wanneer u een klassieke badkamer wilt, maakt het elegante design van de Belgravia collectie uw badkamer helemaal af. De rechthoekige vormen van de serie Water square passen weer uitstekend in een moderne badkamer. Met de verlichte watervalkraan heeft uw badkamer echt iets bijzonders.

 

doucheCrosswater heeft nog meer te bieden op het gebied van verlichte douchegarnituur. Voor een ultieme douche-ervaring is er de hoofddouche Rio met blauwe verlichting. In deze serie is ook een verlichte hoofddouche met watervallen te krijgen.

Crosswater en Simpsons zijn specialisten op badkamergebied en bieden een ruime keuze aan douchebakken, douchecabines, douchedeuren, douchewanden, badkranen in een eigentijdse stijl, bidetkranen, douchekranen, fonteinkranen, inbouwkranen en wastafelkranen. Crosswater en Simpsons zijn exclusief verkrijgbaar bij Sanitairwinkel.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *