De Geberit Sigma 10 bedieningsplaat voor de sanitaire ruimte anno nu

Geberit heeft diverse bedieningsplaten voor uw toilet en urinoir. Met de Geberit bedieningsplaten geeft u uw toilet, badkamer of (semi) openbare sanitaire ruimte dé finishing touch. Alle Geberit bedieningsplaten zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en zijn vervaardigd uit twee hoogwaardige materiaalsoorten: metaal en kunststof.

Geberit sigma 10 bedieningsplaat

Bedieningsplaat Geberit Sigma 10

Geberit is met een nieuwe bedieningsplaat voor de sanitaire ruimte gekomen met de naam Geberit Sigma 10.

De Geberit Sigma 10 bedieningsplaat heeft een subtiele metamorfose gehad waar menig bedieningsplaat jaloers van zal zijn. De Geberit Sigma 10-serie heeft een breed aanbod met vele kleuren en afwerkingen, waardoor het in iedere moderne sanitaire ruimte het er fantastisch uitziet.

bedieningsplaat voor uw badkamer of wc

Met de tijd meegaan; water besparen

De Geberit Sigma 10 is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. Hoewel de Sigma 10 bedieningsplaten veel verschillende mogelijkheden bieden, hebben ze toch iets gemeen: De waterbesparende en bijzonder milieuvriendelijke spoeltechniek. Dit geldt zowel bij bedieningsplaten met 2-toets bediening (Geberit Sigma 20) als met de 1-toets bediening. Welke bedieningsplaat u ook kiest er is er altijd wel één die perfect past bij uw badkamer. In combinatie met de toiletblokhouder of de toiletblokhouder voor uw inbouwreservoir wordt water besparen nog effectiever zonder dat het u enige moeite kost.

Geberit bedieningsplaat voor het urinoir

Mogelijkheden met de Geberit Sigma 10

De bedieningsplaat Sigma 10 is ook beschikbaar als touchfree, infrarood variant en als speciale uitvoering voor het urinoir. Met een touchfree bedieningsplaat hoeft u niet meer de ‘knop’ in te drukken, maar kunt u uw hand ervoor ‘zwaaien’ waardoor het toilet start met spoelen. Hygiënisch en makkelijk.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *