Het nieuwe Hansgrohe Crometta douche-assortiment!

Het nieuwe Hansgrohe Crometta douche-assortiment combineert water besparen met optimaal douchecomfort

Genieten van comfortabel, betaalbaar en duurzaam douchen kan vanaf nu met het nieuwe Hansgrohe Crometta douche-assortiment. Het assortiment bestaat uit hand- en hoofddouches, douchesets en Showerpipes en zorgt voor een nieuwe ervaring.

Samen met de EcoSmart en Green varianten is Crometta het meest waterbesparende, maar ook meest gunstig geprijsde doucheprogramma van Hansgrohe. Dankzij de internationale milieucertificering is Hansgrohe Crometta perfect geschikt voor toepassing in nieuwbouwwoningen en/of renovatieprojecten.

Hansgrohe Crometta handdouches

Bij de Crometta handdouches heb je de keuze uit één of twee straalsoorten: de zachte Rain doucheregen en/of de krachtigere IntenseRain regenstraal. Het wisselen tussen de straalsoorten kan eenvoudig door de ergonomische hendel te verschuiven.

Met een diameter van tien centimeter, de ergonomisch verchroomde greep en een achterkant van wit kunststof, past deze handdouche in iedere moderne badkamer. Omdat de handdouche deels uit hoogwaardig kunststof is gemaakt, is er minder verchroming nodig en wordt het milieu minder belast.

Alle douches zijn ook in een waterbesparende EcoSmart of Green uitvoering verkrijgbaar. Deze gebruiken respectievelijk 9 of 6 liter water per minuut. Dankzij de innovatieve technieken is het douchecomfort optimaal.

Breed assortiment van Hansgrohe Crometta voor veelzijdige toepassingen

Met een grote straalplaat van 24 bij 24 cm zorgt de nieuwe Crometta E 240 hoofddouche voor groot douchecomfort. De hoofddouche valt op door het slanke en hoogwaardige design en een oppervlak van glanzend chroom. Verder heeft de EcoSmart variant een indrukwekkende doucheprestatie bij een verbruik van slechts 9 l/min. De zachte druppels van de Rain straal geven je het gevoel in een zachte zomerregen te staan. De hoofddouche is ook in een ronde (S) uitvoering van 24 cm verkrijgbaar.

 

Hansgrohe Crometta doucheAls compleet pakket, voor meer comfort en doucheplezier, combineert de Crometta S of E 240 Showerpipe alle functionaliteiten in één systeem. Deze bestaat uit: de ronde (S) of rechthoekige (E) hoofddouche, de Crometta Vario handdouche met doucheslang, een verstelbare douchehouder en de Hansgrohe Ecostat 1001 CL thermostaat. Deze kenmerkt zich door de robuuste metalen grepen en het ergonomische design. De Ecostop functie begrenst het waterverbruik naar keuze standaard op 10 l/min voor duurzaam en comfortabel doucheplezier.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *