De Ontwikkeling van de Gezonde Kraan

Gezondheid speelt een steeds grotere rol in de hedendaagse samenlevingen, zo ook op sanitair gebied. Jaren geleden zijn de loden leidingen in huizen vervangen, echter wordt er nog altijd lood gebruikt in het productieproces van kranen. Dit lood, maar ook nikkel, dat in kranen zit verwerkt kan schadelijk zijn voor de gezondheid, voornamelijk voor kleine kinderen.

Uit dit probleem is het bedrijf  Zeromix ontstaan, namelijk de afgifte van lood en nikkel door kranen aan drinkwater. Dit is schadelijk voor de gezondheid en kan leiden tot een lager IQ, met name voor baby’s tot 1 jaar oud. Vanzelfsprekend dus dat loden waterleidingen al sinds 1960 niet meer worden gebruikt.
Echter omdat kranen alsnog lood toevoegen aan drinkwater, heeft Zeromix de oplossing: de unieke loodvrije kranen – de gezonde kraan!
Tijdens de voorbereiding en behandeling van de Zeromix kranen, zijn de onderdelen die in aanraking komen met uw drinkwater, niet voorzien van nikkel en chroom. Hierdoor kan er geen vergiftiging of allergie optreden door lood en nikkel.

Voor een gezonder leven van uw kind en uzelf, vervang uw kranen snel met loodvrije kranen van Zeromix. Het gehele assortiment vindt u terug, en kunt u vanaf nu bestellen, op Sanitairwinkel.nl 

Logo Zeromix
Logo Zeromix
Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *