Diverse adviezen, nuttige tips en huismiddeltjes voor uw badkamer! (3)

In onze voorgaande blogs werd al aandacht geschonken aan wat praktische tips voor een schone en frisse badkamer. Daarop volgend heeft Sanitairwinkel nog wat extra tips voor uw badkamer. Bent u dagelijks aan het vechten met uw douchegordijn, omdat deze weer kleeft? Of heeft u problemen met ongewenste zeepresten? Dan kan deze blog u zeker op weg helpen!

  • Nieuwsgierig naar deel 1? Lees deze hier!
  • Nieuwsgierig naar deel 2? Lees deze hier!

#7 Het verwijderen van zeepresten in de douche

5194fb7a469b3We houden allemaal van onze shower gels en shampoo’s. Het is alleen erg jammer dat deze producten ongewenst wit vuil achterlaten op onze douchedeuren en badkamermuren. Om dit vuil makkelijk te verwijderen zou u uw doucheruimte kunnen inspuiten met anti-aanbak kookspray. Laat dit middel 5 minuten intrekken en spoel het daarna af met water.

Zeker als u moe bent van het schrobben zonder enig resultaat is deze truc de moeite waard.

 

 

 

#8 Verwijder schimmel in de moeilijkste badkamerhoeken

Schimmel in hoekjes en randen makkelijk verwijderen!U ligt in bad en uw oog valt op de schimmel die de rand van het bad versiert. Daar gaat het frisse gevoel. Niet alleen is schimmel lelijk, maar het kan ook gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. U schrobt eindeloos maar het lijkt hopeloos. Wat kunt u wel doen? U koopt een pak watten voor permanent (verkrijgbaar bij de drogist). Dompel de watten in het bleek, zodat de watten het bleek kunnen absorberen. Leg de watten over het beschimmelde gedeelte en laat het gedurende de nacht intrekken. De volgende dag verwijdert u het materiaal. Als het goed is, is de schimmel hiermee verwijderd en kunt u weer genieten van een fris bad.

Deze tip kunt u uiteraard ook gebruiken voor uw beschimmelde wastafel en/of douchecabine.

Benieuwd wat u nog meer kunt doen tegen schimmel in uw badkamer? Klik hier.

#9 Geen klevende douchegordijnen meer d.m.v. Vaseline

Geen klevende douchegordijnen meer!Niets zo verfrissend als een lekkere warme douche na een lange reis richting huis terwijl het heeft geregend. Toch kan de ervaring worden verstoord door klevende douchegordijnen, waardoor u meer bezig bent met vechten met uw douchegordijn dan met het genieten van uw welverdiende douche. Gelukkig is er een manier om dit gevecht te omzeilen. Smeer uw gordijnrails in met een klein beetje vaseline. Dit zorgt voor een gladde beweging van uw gordijn en zal het gevecht zeker vergemakkelijken.

 

Onze voorgaande tips gemist?

Bewaren

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *