Dornbracht introduceert zijn nieuwe 1-greepsmengkraan!

Dornbracht is een van de marktleiders op het gebied van kranen. Kwaliteit, functionaliteit en design zijn de steunpilaren van de Dornbracht filosofie. Bij alle kranen en accessoires die de naam Dornbracht dragen ligt de nadruk op de functionaliteit

Dornbracht presenteert een nieuwe 1-greepsmengkraan in de serie Gentle. Door een hogere uitloop, een slanker kraanhuis en een kortere hendel speelt hij optimaal in op de eisen die gesteld worden aan kleine en middelgrote wastafels. De perfecte aanvulling voor uw wastafel!

Slanke vorm, gemakkelijk te bedienen: de nieuwe ééngreepsmengkraan combineert natuurlijke elegantie met comfortabele functionaliteit. De ingekorte hendel is met zijn korte sprong van 112mm. bijzonder geschikt voor kleinere wastafels. Nieuw is ook de verhoogde uitloop: met een kraanhoogte van 120mm. is de nieuwe ééngreepsmengkraan ergonomisch ideaal en gemakkelijk te bedienen.

Dornbracht Gentle wastafelkraan zonder waste Dornbracht Gentle wastafelkraan met waste Dornbracht Gentle 3 gats wastafelkraan

Gentle staat voor ‘everyday elegance’. De serie vertolkt een terughoudende elegantie die de gebruiker de hele dag door begeleidt, zonder daarbij opdringerig te werken.

Vooral het gestrekte, slanke kraanhuis van de nieuwe ééngreepsmengkraan weerspiegelt het stijlvolle, zachte karakter van de serie. Ook de nieuwe tweedelige trekstang zorgt voor een ingetogen uitstraling en past perfect bij kleine tot middelgrote wastafels.

De nieuwe Gentle ééngreepsmengkraan is uiteraard te bestellen op Sanitairwinkel.nl!Dornbracht presenteert een neiuwe eengreepsmengkraan in de serie Gentle!

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *