Douchewc gebruikers zijn uiterst tevreden

Eigenaren van een Geberit douchewc zijn enthousiast over het product en bevelen het massaal aan bij vrienden en kennissen, zo blijkt uit onderzoek, uitgevoerd door Geberit in 2013 onder bestaande klanten. Een douchewc is een toilet en bidet in één en geeft het onderlichaam na het toiletgebruik een heerlijk fris gevoel door een zachte reiniging met lichaamswarm water. In totaal hebben 456 gebruikers van diverse Geberit douchewc-modellen deelgenomen aan het onderzoek.

Douchewc’s aanbevolen door consumenten

Geberit Aquaclean 8000Geberit Aquaclean 8000Op de vraag ‘In welke mate, op een schaal van 1 tot 10, zou u uw Geberit douchewc aanbevelen aan uw vrienden, kennissen en familie?’ hebben alle douchewc’s gemiddeld een 8,6 gescoord. Het topmodel Geberit AquaClean 8000 scoort zelfs een 9,1. Uit het onderzoek komt tevens naar voren, dat met name de sanitairspecialist en vrienden en familie hebben geleid tot de aankoop van dit comfort product. 92% van de ondervraagden heeft aangegeven, dat met name het reinigen met water middels de douchefunctie het meest bevalt aan het toilet.

Aanleiding voor het onderzoek naar de tevredenheid van douchewc-gebruikers, is Geberit’s streven de kwaliteit en service te waarborgen en waar nodig te verbeteren. De gebruiker werd middels een brief gevraagd online zijn / haar mening te geven over het model dat zij thuis gebruiken. In totaal heeft 24% gerespondeerd. Het onderzoek is gehouden onder alle Geberit douchewc-modellen.

Betrokkenheid met de douchewc

Douchewc-gebruikers van het topmodel 8000(plus) tonen met een responspercentage van 35% de grootste betrokkenheid. Ook scoort de AquaClean 8000, het topmodel, het hoogst met een NPS score (Net Promoter Score) van 9,1. Op de vraag ‘Welke aspecten van de douchewc bevalt u het meest?’ gaven 23,7% van de gebruikers de douchefunctie aan. 16,8% vindt met name het reinigen met warm water prettig en 10,7% is enthousiast over alle functies. Gebruiksgemak en comfort is voor 9,7% van de gebruikers het meest belangrijk.

Enkele reacties van Geberit douchewc gebruikers:

‘We zijn helemaal 100% tevreden, altijd lekker fris en schoon.’

‘Als wij op vakantie zijn, dan missen wij onze douchewc enorm.’

‘De AquaClean is de beste koop die ik in mijn hele leven heb gedaan.’

‘Het is een prachtig product met veel gebruikscomfort.’

geberit aquacleanGeberit AquaClean douchewc’s

De douchewc’s van Geberit zijn verkrijgbaar in verschillende modellen; van losse bril met geïntegreerde douchefunctie tot compleet toilet, voorzien van diverse comfortfuncties en afstandsbediening. Alle douchewc’s reinigen het onderlichaam na het toiletgebruik zacht en hygiënisch met lichaamswarm water.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *