Drie smartphone apps die uw toiletbezoek wellicht ‘verbeteren’

Wat te doen op het toilet?

Onlangs bleek uit een onderzoek dat het gebruik van de smartphone tijdens het toiletbezoek stijgt. Het is onduidelijk of dit ook betekend dat mensen langer op de wc zitten dan nodig is.

Stel, u maakt zich hier druk om of u krijgt van uw vriend/vriendin te vaak te horen dat het zo lang duurt op het toilet, dan is er een oplossing voor u! Ook als u zich verveelt op de wc of als u hoognodig moet, hebben wij een oplossing!

Inzicht in hoeveel tijd u doorbrengt op de wc

Daar is dan Toilet Time Pro, dé app die u inzicht geeft hoeveel tijd u doorbrengt op de wc. Deze app is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een eenvoudig design. Wanneer u de wc-deur bereikt, start u de app waardoor deze zal starten met klokken. Daarna kan de smartphone normaal worden gebruikt en zal de app op de achtergrond doorgaan met klokken. Van tevoren kunt u een ‘alarm’ instellen, zodat u niet meer te lang op de wc zit voor uw medemens.

Toilet Time Pro kan meten hoeveel tijd je doorbrengt op je wc

De maker claimt zelfs dat zijn app aambeien voorkomt, maar of dat ook echt zo is? Voor €0,90 kunt u het zelf uitproberen. De app bestaat er voor IOS (iPhone) en is ook te downloaden voor de Windows Phone.

Verveeld tijdens uw wc-bezoek?

Heel toepasselijk tijdens een toiletbezoek: Toilet paper Speed Champion

Misschien zal niet iedereen het toegeven, maar wij vermoeden dat veel mensen hun telefoon meenemen naar de wc. Ach, wat moet u anders doen als u een grote boodschap moet doen op het toilet? Vandaar deze toepasselijke app ‘Toilet Paper Speed Champion’.  Het spel is eenvoudig en 100% milieuvriendelijk! Daag uzelf of vrienden uit om aan verschillende wc-rollen te trekken. Als u als snelste de rol leeg heeft gerold mag u zichzelf de beste wc-papiertrekker noemen. Best iets om trots op te zijn, toch? Deze app is gratis verkrijgbaar in Google Play en in de Apple Store.

Ik moet hoognodig plassen!

Nodig plassen? HogeNood is dé applicatie voor op uw mobiele telefoon waarmee u het dichtstbijzijnde openbare toilet of semi-openbare toilet kunt vinden.

In combinatie met de andere toilet apps, die meer afgestemd zijn op timing en vermaak, wordt het plaatje rondom het wc-bezoek compleet met de app HogeNood. De app HogeNood kijkt in de directe omgeving of er een openbaar of semi-openbaar toilet beschikbaar is.

Uitermate handig voor als u echt nodig moet, hoe lang dat dan duurt maakt dan misschien iets minder uit. HogeNood is beschikbaar voor Android en is ook verkrijgbaar in de Apple Store.

Het gebruik van de smartphone op het toilet stijgt, bleek onlangs uit een onderzoek

Wij wensen u veel toiletplezier! Voor nog meer toiletplezier bezoek onze website! Wij hebben namelijk meer dan 3000 porseleinen tronen voor u klaarstaan!

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *