Een waskom: luxe voor een aantrekkelijke prijs

Een luxueuze look

waskom-rayal-plazaLuxueus en in het oog springend, waskommen zijn een geweldige toevoeging voor iedere moderne badkamer. Met hun strakke lijnen en zachte afwerking veranderen ze het handenwassen in een luxe ervaring en kunnen ze het aanzicht van de hele badkamer veranderen. Waskommen zijn verkrijgbaar in vele stijlen en materialen en kunnen bijdragen aan de efficiëntie van de ruimte in uw badkamer.

Het kiezen van de stijl van de waskom zal af hangen van uw eigen smaak. Wilt u bijvoorbeeld dat het past bij de huidige stijl van uw badkamer of wilt u juist een afwijkende stijl voor een unieke look?

 

Waskommen in verschillende maten en vormen

waskom-ovaal Waskommen zijn te verkrijgen in vele soorten, maten en kleuren. Sommige waskommen zijn vierkant en andere zijn rond of ovaal. Bij de keuze van de maat en de vorm zal u bij zichzelf moeten nagaan wat u het mooiste vindt en hoeveel ruimte u beschikbaar heeft voor de waskom. Een kleine waskom is bijvoorbeeld geschikt voor op een toilet terwijl u voor een grote waskom wat meer ruimte nodig heeft.

 

 

Montage

waskom

 

Waskommen kunt u niet aan de muur hangen dus u heeft iets nodig waar de waskom op kan worden geplaatst. Het nadeel hiervan is dat u geen plek heeft om spullen zoals tandenborstels en tandpasta op de waskom te leggen. Hiervoor zijn er gelukkig verschillende accessoires beschikbaar die u aan de wand kunt bevestigen, bijvoorbeeld een planchet of een zeephouder. Dit zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Een kraan is natuurlijk ook onmisbaar bij een waskom, deze wordt meestal buiten de waskom geplaatst, aan de muur of een hoge kraan langs de waskom.

Betaalbare luxe

Waskommenwaskom-badmeubelset stralen luxe en klasse uit, de prijs hoeft echter niet torenhoog te zijn. U heeft al een prachtige waskom voor minder dan 100 euro. Iedere badkamer is anders en soms kan een combinatie van stijlen er geweldig uit zien. Over het algemeen komen waskommen het best tot hun recht in moderne badkamers met een minimalistisch design. Aan de andere kant kunnen ze ook mooi staan in een wat traditionelere badkamer.

Waskommen kunnen een elegante toevoeging zijn aan uw badkamer. Met een grote beschikbare diversiteit aan stijlen en kleuren is het makkelijk om er één te vinden die bij uw badkamer past.

Bekijk ons uitgebreide waskommen aanbod.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *