Elektrische vloerverwarming aanleggen

elektrische-vloerverwarmingAls u kiest voor vloerverwarming voor in uw badkamer, is het belangrijk dat u eerst kijkt naar het aantal vierkante meters dat u wilt verwarmen. Vanzelfsprekend is het aanschaffen van vloerverwarming voor een grote badkamer duurder dan de aanschaf van vloerverwarming voor een kleine badkamer. Bij Sanitairwinkel vindt u vloerverwarming voor badkamers van verschillende afmetingen. Zo vindt u vloerverwarming voor ruimtes met een oppervlakte van 0,5 m2 tot 60 m2.  U kunt dit eventueel nog uitbreiden zodat u uw gewenste aantal m² krijgt.

Voordelen van vloerverwarming

Bathroom-stool-family-bathroom-ideas--bathroom-ideas--PHOTO-GALLERY--Housetohome.co.ukVloerverwarming brengt uw badkamer in een mum van tijd op een aangename temperatuur. Omdat vloerverwarming onder de hele vloer is verspreid, wordt uw badkamer niet alleen sneller verwarmd maar stookt u ook minder. Ook heeft u het voordeel dat vloerverwarming duurzaam is en jarenlang mee zal gaan.

 

 

 

Wanneer is uw badkamer geschikt voor vloerverwarming?

Beton met een dekvloer van cementmortel is de ideale ondergrond voor het aanleggen van vloerverwarming als u ervoor kiest uw badkamervloer af te werken met een tegelvloer.

Zelf elektrische vloerverwarming aanleggen

Uiteraard is het mogelijk om vloerverwarming zelf aan te leggen. Bij Sanitairwinkel vindt u complete pakketten van vloerverwarming. Sanitairwinkel biedt innovatieve en makkelijk zelf te installeren vloerverwarming.

Om u te laten zien hoe eenvoudig het aanleggen van elektrische vloerverwarming is, vindt u hieronder een voorbeeldvideo van MAGNUM:

De voordelen van MAGNUM elektrische vloerverwarming zijn onder andere dat deze geen hak-, breek- of vreeswerk met zich meebrengt, en daardoor zeer eenvoudig te installeren is door middel van een eenvoudig aan te leggen verwarmingsmat.

In tegenstelling tot andere vloerverwarmingsmethodes is de aanschafprijs van Magnum elektrische vloerverwarming vrij laag. Ook biedt elektrische vloerverwarming een verlaging in de stookkosten op lange termijn.

Voor meer informatie over vloerverwarming kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij helpen u bij het vinden van de ideale vloerverwarming voor u in de badkamer of in uw huis.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *