Erik en Rob van Laarhoven ondernemers van het jaar!

Erik en Rob van Laarhoven van Sanitairwinkel.nl zijn op 7 juli 2017 verkozen tot Rosmalens Ondernemer van het Jaar. De broers,  geboren en getogen in Rosmalen, zijn trots op de titel. Het winnen van de titel valt mooi samen met het 10-jarig bestaan van het bedrijf.

Voorzitter Joost Wasser van ROC (Rosmalens Ondernemers Contact) lichtte de redenen voor hun keuze toe. “Gestart in 2007 hebben zij in 10 jaar tijd een mooi en toonaangevend bedrijf neergezet. Sanitairwinkel.nl onderscheidt zich met webshops in Nederland, België en Frankrijk en een aantal showrooms van menig ander. Het is niet zonder reden dat zij al jaren meedoen in de FD-Gazelle ranking.” Joost Wasser overhandigde hen de bij de verkiezing behorende cheque van € 500,- voor een door hen aan te wijzen goed doel in Rosmalen.

Ondernemersdroom

“We zien het natuurlijk als een eer om ondernemer van het jaar te zijn”, zegt Rob trots. “Over dat goede doel gaan we samen met onze medewerkers goed nadenken.” Samen met zijn broer Erik verwezenlijkt hij in 2007 zijn ondernemersdroom wanneer ze starten met Sanitairwinkel. Naast een klantvriendelijke webshop zijn er ook fysieke showrooms in Rosmalen, Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. Dat het goed gaat met het bedrijf blijkt wel uit het feit dat Sanitairwinkel zich al 5x op rij FD Gazelle mag noemen. In 2010 werd Rorix BV (het bedrijf achter Sanitairwinkel) zelfs verkozen tot de snelst groeiende onderneming in Noord-Brabant.

Nieuwe showroom

“Sanitairwinkel blijft groeien”, vertelt Rob. “Inmiddels hebben we webshops in Nederland, België en Frankrijk. Ook zijn er drie mooie showrooms in Nederland en één in België en er is een nieuwe showroom op komst in het oosten van het land.” Naar verwachting zullen eind dit jaar de deuren openen van de showroom op de woonboulevard in Arnhem.

10-jarig bestaan

In augustus viert Sanitairwinkel.nl alweer haar 10-jarig bestaan. “Dit gaan we uiteraard vieren met leuke acties voor onze klanten. Maar ook met onze inmiddels 80 medewerkers zal het jubileum uitgebreid gevierd worden. Op naar de volgende tien jaar”, aldus Rob.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *