Euforie in de badkamer met GROHE!

Herinner jij je het moment dat Duncan Lawrence tot winnaar van het Eurovisie Songfestival werd uitgeroepen? En het moment dat Ajax landskampioen werd? Vast wel. Na een veelbewogen jaar waarin ze net niet de finale van de Champions League haalden, kregen veel fans kippenvel tijdens de huldiging van het team. En herinner jij je die warme douche na een inspannende dag waar geen einde aan leek te komen? Natuurlijk, want al deze momenten hebben wat met elkaar gemeen: pure euforie.

Prijswinnende handdouche

Waar zangeres Loreen een aantal jaar geleden met het nummer ‘Euphoria’ het songfestival won, heeft deze gelijknamige handdouche ook een aantal prijzen in de wacht gesleept. Logisch, want de Euphoria scoort hoog op mate van comfort en veiligheid! De handdouche is bovendien met een groot aantal kranen van GROHE te combineren en past met zijn tijdloze design in bijna elke badkamer.

Onvoorstelbaar comfort

GROHE combineert kwaliteit met techniek. Sanitair van GROHE is daarom bijzonder duurzaam en comfortabel. De Euphoria regendoucheset is bijvoorbeeld uitgerust met een aquadimmer, zodat je eenvoudig schakelt tussen de hoofd- en handdouche. Bovendien is de set voorzien van GROHE DreamSpray. Deze techniek zorgt ervoor dat door elk sproeigaatje evenveel water komt, zodat de straal altijd gelijk en optimaal verdeeld is.

Safety first

Comfort is van belang, maar veiligheid is nog belangrijker. GROHE begrijpt dat. De innovatie SafeStop beschermt alle gebruikers van de douche daarom tegen te heet water. Ook de GROHE TurboStat draagt bij aan de veiligheid van de Euphoria regendoucheset. De thermostaat van deze douche is namelijk tot negen keer nauwkeuriger dan thermostaten van andere merken én reageert sneller op abrupte veranderingen. Als de temperatuur van het water te heet is, heb je dat dus binnen een fractie van een seconde gecorrigeerd.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *