Exclusief: badderen in chocola!

Chocolakraan

Bij veel wellnessaanbieders kun je een chocoladepacking of chocolademassage boeken of je kunt er wegdromen in een chocoladebad. Wil je ook thuis dat echte spagevoel beleven en jezelf verwennen met een wekelijks chocoladebad? Met de Adema chocoladekraan haal je een deze unieke wellnesbeleving in huis.

De chocoladekraan van Adema

Na de hype van het ‘Nutellabad’ heeft producent Adema marktonderzoek gedaan naar de interesse van particulieren in een chocoladekraan. Die vraag bleek erg groot te zijn en Adema is aan de slag gegaan met het ontwikkelen en produceren van een chocoladekraan! Na diverse vooronderzoeken en het testen van een prototype komt Adema nu met deze innovatie voor de badkamer.

Waarom een chocoladebad?

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat pure chocolade goed is voor de huid. Pure chocolade bevat namelijk heel veel flavonoïden en polyfenolen die gezonde eigenschappen hebben. Verder zitten in chocolade antioxidanten die het verouderen van de huid tegengaan en diverse ziektes kunnen voorkomen. Daarbij is chocolade natuurlijk ook erg lekker en het eten ervan maakt je gelukkig!

Hoe werkt de chocoladekraan?

Om chocolade vloeibaar te houden is een hoge temperatuur nodig. Deze temperatuur is te heet om in te badderen. Het zijn dan ook geen chocoladerepen die omgesmolten via de kraan in bad terechtkomen. In de badkraan zit een toevoer voor cacaopoeder en voor badolie, dit wordt in de kraan gemengd met water en komt er als vloeibare chocolade uit.

Je kunt uiteraard zelf de temperatuur instellen en de verhouding cacaopoeder/water. De kraan die uitgevoerd is in chroom heeft een omstel en kan ook als gewone badkraan gebruikt worden. De chocoladekraan wordt geleverd met cacaopoeder en badolie goed voor 50 chocoladebaden. De introductieprijs van de Adema chocoladekraan is €1499,00.

Dit blogartikel werd geschreven als 1 aprilgrap.

chocoladekraan

 

 

 

 

 

 

 

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *