Sanitairwinkel in Fast500 ranking van 2012

Maar liefst 4 Nederlandse bedrijven in de Technology Fast 500

De winnaars van de Deloitte Technology Fast50 2012

Van Fast50 naar Fast500

De winnaars van de Deloitte Technology Fast50 2012Onlangs werd al bekend dat Rorix, het bedrijf achter Sanitairwinkel, tweede werd bij de Fast50 van de Benelux. Rorix had een omzetgroei gerealiseerd van maar liefst 3500%. Echter, spande Belsimpel de kroon met maar liefst een omzetgroei van 16.000%. Dit heeft ons enorm veel hoop gegeven voor de wereldwijde Fast500. De Technology Fast 500 is de jaarlijkse competitie voor snelgroeiende technologiebedrijven uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika. 30 november is de complete lijst van de 500 grootste groeiers qua omzet wereldwijd bekend gemaakt. Rorix staat maar liefst op de 27e plaats!

 

Groei in crisis mogelijk

De gezamenlijke Fast 500 bedrijven realiseerden in vijf jaar tijd een gemiddeld groeipercentage van 1549%. In 2011 lag dat percentage nog op 1287%. De software sector is het meest vertegenwoordigd in de Fast 500 (40%), gevolgd door de internet sector (21%) en de telecom/netwerk bedrijven (17%).

 

Wederom trots

Om op de 27e plaats te eindigen van alle bedrijven wereldwijd, dat is niet niks. Verrast en trots, dat zijn we wel met deze vermelding. Het is een bewijs dat Nederland het wereldwijd goed doet en sterk is vertegenwoordigd. Dagelijks wordt er door ons jonge en zeer gedereven team gewerkt aan verbeteringen op de website, op het gebied van service, logistieke aanpassingen en een beter inkoopbeleid waardoor we scherpere prijzen kunnen aanbieden. Sanitairwinkel blijft groeien! Zo zijn wij ook drukdoende met een nieuwe winkel in Amsterdam. Binnenkort hoort u hier meer over. Uiteraard betekent groei ook veel vacatures. Interesse? Bekijk deze online!

 

Bekijk hieronder het interview gemaakt tijdens de uitreiking van de Fast50

 

Felicitaties

Het Nederlandse Belsimpel levert alles op het gebied van mobiele devices, zowel producten als abonnementen, gebaseerd op een eigen technologisch platform. Het bedrijf behaalde in oktober de eerste plaats van de Nederlandse Technology Fast50 en verdient de plaats in de Fast 500 met een omzetgroei van 16.155 % over de afgelopen vijf jaar. Winnaar met een groeipercentage van maar liefst 202.100% is het Franse Criteo dat gespecialiseerd is in online performance display advertisements. Namens het complete team van Rorix feliciteren wij alle vermelde bedrijven met hun prestaties en wensen hen veel voorspoed toe in de komende jaren!

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *