Ga voor een GROHE douchesysteem

Bijna dagelijks maak je gebruik van de douche, om wakker te worden, om jezelf te wassen, om te herstellen of simpelweg om te ontspannen na een lange dag. Door een GROHE douchesysteem geniet je ieder moment van de dag van een aangename douche. De GROHE douchesystemen zijn uitgerust met een handdouche, hoofddouche en een thermostaatkraan. Qua keuze hoef je je geen zorgen te maken. Welk douchesysteem je ook kiest ze zijn allemaal spaarzaam, gemakkelijk in gebruik, snel te installeren en prachtig ontworpen.

GROHE douchesystemen voorzien van GROHE innovaties

GROHE douchesystemen zijn voorzien van innovatieve technologieën en toepassingen. Van SpeedClean tot GROHE TurboStat®, de technologieën vergroten het comfort en plezier.
GROHE’s metalen hoofddouches zijn gemoderniseerd met het nieuwe PureRain, voor grotere waterdruppels. De DropStop technologie zorgt er daarnaast voor dat de hoofddouche niet nadruppelt nadat de kraan is uitgezet.
 NaamUitlegEventuele opmerkingen
GROHE DreamSpray®Optimaal straalbeeld door gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes.
GROHE StarLight®Een langdurig stralende glans dankzij de bijzonder bestendige en onderhoudsvriendelijke GROHE chroomlaag.
GROHE TurboStat®Snel en continu de juiste temperatuur.
Ook bij een veranderende waterdruk.
AquaDimmerOmstelling voor keuze hoofd- of handdouche, en instelling watervolume.
SafeStopDe temperatuur kan niet zomaar voorbij
de 38°C gedraaid worden.
One-Click ShoweringMet een simpele druk op de knop switchen tussen verschillende straalsoorten
Inner WaterGuideDe chroomlaag wordt beschermd en
garandeert een lange levensduur.
SpeedCleanKalk verdwijnt in een handomdraai.
TwistFreeVoorkomt verdraaien of knikken van
de doucheslang.
PureRain SprayDe nieuwe en verbeterde Rain spray
met grotere en zachtere druppels
om nog luxueuzer te douchen.
Beschikbaar in Euphoria XXL en Rainshower® douchesystemen
DropStopDropStop voorkomt nadruppelen van de hoofddouche wanneer deze in een horizontale positie staat en de watertoevoer is dichtgedraaid.Beschikbaar in Euphoria XXL en Rainshower® douchesystemen.
GROHE CoolTouch®De buitenkant van de kraan wordt
nooit warmer dan de ingestelde
temperatuur
Beschikbaar in Rainshower® douchesystemen
Een GROHE douchesysteem levert optimaal douchecomfort. Het GROHE TurboStat® thermo-element reageert twee keer zo snel op veranderde waterdruk en zorgt voor constante temperatuur. Dit verzekert 100% doucheplezier.

Good, Better & Best douchesystemen

Met het assortiment van GROHE is het zeker dat jouw favoriete douchesysteem erbij zit. Om het gemakkelijk te maken biedt GROHE 3 douchesysteem-classificaties.

De douchesysteem-classificatie geeft de mate van comfort aan en de keuze in eventueel nog betere douchesystemen. Ongeacht welk douchesysteem je kiest, je bent voor 100% verzekerd van doucheplezier.

Go for Good

(100% doucheplezier)

Hoge kwaliteit en comfort zijn verzekerd bij de Go for Good Tempesta en Euphoria  douchesystemen. Deze zijn verder uitgerust met de GROHE StarLight® en GROHE TurboStat®
technologieën. Alle douches zijn voorzien van de GROHE DreamSpray® technologie, die  maximaal doucheplezier garandeert.

Go for Better

(100% doucheplezier, XXL hoofddouche, GROHE DropStop)

Naast de standaard technologieën, is de Go for Better Euphoria XXL uitgerust met een luxe metalen hoofddouche met PureRain en DropStop technologie. Dit voorkomt nadruppelen nadat de kraan is dichtgedraaid.

Go for the Best

(100% doucheplezier, XXL hoofddouche, GROHE DropStop, GROHE CoolTouch ®)

Luxe, stijl en comfort is wat Go for the Best Rainshower® biedt. Een XXL metalen hoofddouche met PureRain en DropStop technologie is ontwikkeld om het plezier en design te verbeteren.
Met GROHE CoolTouch® kranen loopt u geen risico op het verbranden aan een te heet  chroomoppervlak voor extra comfort en veiligheid.

GROHE garantie op douchesystemen

Voor GROHE is klanttevredenheid van essentieel belang. Met een uitgebreid assortiment van douchesystemen in verschillende stijlen en formaten, zit er voor jou altijd een douchesysteem bij dat aan je wensen voldoet. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met je nieuwe GROHE douchesysteem, krijg je zoals beloofd je geld terug. Download simpelweg het retourformulier en controleer de voorwaarden en condities. Vul vervolgens het formulier in en stuur dit samen met het onbeschadigde product in de originele verpakking binnen 30 dagen terug naar GROHE, waarna je het aankoopbedrag terugkrijgt.
Kijk voor meer informatie over de GROHE Geniet Garantie op grohe.nl.

Win een GROHE douchesysteem (actie is afgelopen)

Grohe douchesysteem winnenOp dit moment heeft Sanitairwinkel een Facebookactie  waardoor je kans maakt op zo’n prachtige Grohe Rainshower SmartControl. Meedoen? Dat kan tot zondag 14 mei 2017. Op Moederdag maken we de winnaar bekend. Wat je moet doen? Vertel ons het mooiste moment dat je hebt gehad met jouw moeder en win de GROHE douche voor haar (of voor jezelf )!
Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *