Geberit DuoFresh, geen nare luchtjes meer op het toilet

Maar liefst tachtig procent van de mensen stoort zich aan vieze luchtjes op het toilet. Het is niet bepaald prettig om in de stank van je voorganger te zitten en het liefst laat je het toilet geurvrij achter voor de persoon na je. Maar is stank op het toilet niet onvermijdelijk? Vanaf nu wel!

Weg met stank!

Dankzij het Geberit DuoFresh geurzuiveringssysteem heb je geen last meer van onaangename geuren op het toilet. Het DuoFresh reservoir zorgt ervoor dat vieze luchtjes gelijk worden afgevoerd. Zo blijft de ruimte lekker fris.

Op deze manier zit je nooit meer in de stank van een ander en hoef je je ook niet meer te schamen voor de geur die je zelf achterlaat. Het is dus niet langer nodig om allerlei dure luchtverfrissers, kaarsen of andere trucjes te gebruiken om je toilet stankvrij te houden, dat doet DuoFresh voor je. Met DuoFresh bespaar je dus niet alleen je neus, maar ook je portemonnee.

Hoe werkt het?

Het innovatieve DuoFresh wc element werkt in drie stappen:

  1. DuoFresh zuigt eerst de vieze luchtjes uit de toiletpot op.
  2. De ingebouwde filter neutraliseert deze luchtjes meteen.
  3. De ventilator blaast de inmiddels frisse lucht weer terug de toiletruimte in.

Het inbouwreservoir wordt geïnstalleerd achter de wand van het toilet en aangesloten op een stroombron. Vieze luchtjes worden meteen afgezogen, zodat ze niet de kans krijgen om de ruimte te vullen. De lucht wordt vervolgens gezuiverd en door de ruimte verspreid.

Een toiletblokje in de bedieningsplaat zorgt daarnaast voor een zuivere, schone spoeling bij het doortrekken. Hierdoor is het niet meer nodig om vieze toiletblokken in de wc te vervangen.

Wat heb je nodig?

Geberit Sigma 40 bedieningsplaat

Het Geberit DuoFresh systeem wordt bediend met het Sigma40 bedieningspaneel. Deze bedieningsplaat bevat een tweedelige spoeling. Je kunt kiezen voor de standaard spoeling of een waterbesparende spoeling.

Het bedieningspaneel wordt ook gebruikt om de geurzuivering te bedienen. Met één druk op de knop wordt het energiebesparende geurzuiveringsonderdeel ingeschakeld. Na 10 minuten schakelt het automatisch weer uit, maar het kan ook handmatig gestopt worden.

De Sigma40 bedieningsplaat is verkrijgbaar in mooie glazen varianten in de kleuren zwart, wit en umbra en in kunststof zwart en wit. Er is altijd wel een bedieningsplaat die bij het toilet of de badkamer past.

Geberit sigma 40 bediningsplaat

Het wc element kan worden gecombineerd met elk normaal toilet. Het toilet kan eenvoudig worden aangesloten op het DuoFresh systeem.  Sanitairwinkel heeft inmiddels meer dan 500 wandtoiletten waaruit je kunt kiezen.

DuoFresh toiletset

Sanitairwinkel heeft het DuoFresh wc element gecombineerd met het Villeroy & Boch O’Novo toilet en een Villeroy & Boch O’Novo toiletzitting. De toiletzitting heeft softclose en quickrelease, daardoor is deze makkelijk te verwijderen. Deze toiletset is uiteraard weer gecombineerd met de vijf verschillende bedieningsplaten.

De voordelen op een rijtje

  • Geen onaangename geuren, maar altijd frisse lucht op je toilet en in de ruimte
  • Bespaar geld op luchtverfrissers en geurverspreiders
  • De Geberit DuoFresh is waterbesparend
  • Eenvoudig te installeren en te onderhouden
  • Het systeem is betrouwbaar

 

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *