De Geberit Sigma60 bedieningsplaat

Geberit Sigma60 bedieningsplaat

Geberit Sigma60 bedieningsplaat

De vlakke Geberit Sigma60 bedieningsplaat heeft een nieuw frame, waardoor de installatie vanaf heden makkelijker is geworden. De in 2011 geïntroduceerde strakke bedieningsplaat ligt helemaal vlak in de wand verzonken. Waar eerst nog extra handelingen nodig waren voor het monteren van deze vlakke bedieningsplaat, zorgt het nieuwe montageframe ervoor, dat dit niet meer nodig is. De vernieuwde Geberit Sigma60 is daardoor net zo eenvoudig te monteren als alle andere bedieningsplaten. Bovendien kan de Geberit Sigma60 bedieningsplaat nu ook achteraf ingebouwd worden, iets wat voorheen niet mogelijk was.

De vlakke bedieningsplaat Geberit Sigma60 is een prachtig voorbeeld van een esthetisch product. Verzonken in de wand boven het toilet, gaat de bedieningsplaat op in de sanitaire ruimte. Door de keuze in kleur en materiaal sluit de bedieningsplaat naadloos aan bij iedere gekozen stijl.

Makkelijker te monteren

Geberit heeft het montageframe vereenvoudigd om de installatie ervan in de toekomst nog makkelijker te maken. Het kan nu op dezelfde wijze geïnstalleerd worden als de meeste andere Sigma bedieningsplaten, waardoor er geen extra stappen meer nodig zijn. Dit betekent ook dat de Geberit Sigma60 nu zelfs achteraf ingebouwd kan worden.

Ontwerp

Geberit Sigma60 wit bruin chroom geborsteld zwart
De bedieningsplaat is ontworpen door de industriële vormgever Christoph Behling en heeft een waterbesparende 2-toets spoeling. De bedieningsplaat heeft een slank, hoogglans frame. De toetsen zijn van glas – in de kleuren Sigma60 zwart, Sigma60 wit en Sigma60 umbra bruin – of in Sigma60 geborsteld chroom beschikbaar. Een makkelijk te onderhouden anti-vingerafdruk coating zorgt er bij deze variant voor, dat het er altijd schoon en fris uitziet.

De twee grote toetsen klappen gemakkelijk open en geven ruimschoots toegang tot het inbouwreservoir voor noodzakelijk onderhoud. De verzonken bedieningsplaat komt pas volledig tot zijn recht als de omringende materialen zoals keramische tegels, sierpleister, marmer of hout ook zorgvuldig zijn aangebracht.

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *