Een glanzende én onderhoudsvrije douche? Dat kan met Timeless glas!

Een glanzende douche zonder dat je daar uren voor hoeft te schrobben. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, niet? Toch is dat precies wat onze Royal Plaza Bajad douchewand met Timeless glas jou te bieden heeft. Daarnaast is deze douchewand minstens tien jaar tegen corrosie (aanslag) beschermd. Lees in deze blog meer over de voordelen van Timeless glas!

Minimale kalk- en droogsporen

Timeless glas is behandeld met een speciale coating van metaaloxides. Deze coating zorgt ervoor dat het water tijdens jouw douche soepel van het glasoppervlak glijdt. Hierdoor blijft er na het opdrogen van het water aanzienlijk minder kalkaanslag achter.

Zijn er toch wat kalksporen achtergebleven in de douche? Dan kun je deze sporen veel eenvoudiger verwijderen dan sporen op onbehandeld glas. Doordat het water gemakkelijker naar beneden glijdt, beweegt ook de trekker moeiteloos over het glas. Dat bespaart je een hoop tijd en moeite!

 

Blijvende glans en transparantie

Timeless glas is zeer helder, waarbij de beschermende coating bijna onzichtbaar is. De coating is zo geproduceerd dat het de douchewand blijft beschermen tegen vervuiling. Het glas wordt dus niet dof, maar behoudt zijn glans en transparantie.

De coating van Timeless glas zorgt er daarnaast voor dat condensatie sneller verdwijnt. Waterdamp op een douchewand met deze beschermende coating droogt dus vlugger op dan op onbehandeld glas. Het doorzicht van jouw douchewand blijft daarom goed, omdat de wand niet compleet beslaat.

Onderhoudsvriendelijk met garantie

Timeless glas is dus heel gemakkelijk te reinigen en zeer onderhoudsvriendelijk. De coating beschermt de douchewand tien jaar tegen corrosie en dat is dan ook de garantie die wij jou bieden bij de aankoop van een Royal Plaza Bajad douchewand. Meer weten of nog meer inspiratie opdoen voor uw badkamer? Neem hier een kijkje op onze website!

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *