GROHE Blue® Home, gekoeld of bruisend water uit de kraan

grohe blue home kraanGezuiverd, gekoeld of bruisend water zo uit de kraan, zou dat niet makkelijk zijn? Met een GROHE Blue® Home keukenkraan is dit geen toekomstdroom meer maar werkelijkheid. Na GROHE Red® de heet waterkraan is er nu ook GROHE Blue® met gekoeld water.

grohe blue home L vorm

Vanaf nu hoef je niet meer te sjouwen met flessen mineraalwater. Je haalt het lekkerste drinkwater zo uit je eigen keukenkraan en je bent ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Kies voor bruisend water boordevol bubbels, voor licht bruisend water met wat minder bubbels of voor lekker koel plat water.

 

 

 

 

Makkelijk te installeren

De GROHE Blue® Home Starterkit bevat alles wat je nodig hebt om te kunnen genieten van gezuiverd, gekoeld of bruisend water. In de kit zit een GROHE Blue kraan, aansluitslangen, een koeler met een laag energieverbruik (0,5kw/u), een filter, een CO2 fles en een Nederlandse montagehandleiding. Je hebt geen extra externe pijpleidingen nodig en in de starterkit zit alles wat je nodig hebt. Voor de installatie is geen professionele monteur nodig. Als je niet bang bent voor een boormachine kun je dit zelf doen of je vraagt het aan je handige buurman.

installatie GROHE blue home

De GROHE Blue® Home-koeler neemt niet veel ruimte in en past gemakkelijk in een keukenkastje. Hij kan direct onder de gootsteen worden geplaatst of binnen een straal van 2,5 meter. De koeler is 200 mm breed x 455 mm hoog x 505 mm diep. Je kunt zelf instellen hoe koud je het water wilt hebben. Op het display van de koeler waarschuwt een knipperlicht wanneer een filter of CO2-fles vervangen moet worden, dit is eenvoudig te doen.

Grohe blue home U vorm

 

GROHE Blue® Home Mono of Duo

Je kunt kiezen uit twee opties. Met de GROHE Home Blue® Mono komt er alleen gezuiverd, gekoeld en bruisend water uit de kraan. Deze kraan kan naast je bestaande kraan worden geïnstalleerd. De GROHE Blue® Home Duo geeft naast gewoon kraanwater ook gezuiverd, gekoeld en bruisend water uit dezelfde kraan.

bruisend water Grohe blue homeVia de greep krijg je normaal water. Als je op de verlichte LED-knop drukt activeer je de functie voor gezuiverd, gekoeld of bruisend water. De Blue® Home Duo kranen zijn verkrijgbaar met drie verschillende moderne uitlopen en twee duurzame afwerkingen. De Mono is een slanke en stijlvolle kraan waarbij je kunt kiezen uit de afwerking chroom of supersteel met matte RVS look.Grohe blue home mono

GROHE Blue® Pure

Heb je liever natuurlijk water zonder koolzuur? Dan is GROHE Blue® Pure misschien wat voor je.  De kraan is voorzien van een filtersysteem dat ongewenste geur- en smaakstoffen zoals chloor en kalk aan het water onttrekt voor het zuiverste en lekkerste drinkwater.

Welkomstcadeau

Wanneer je je aangekochte kraan bij GROHE registreert wordt de garantieperiode verlengd van twee naar drie jaar. Registreer je de kraan voor 31 maart 2017 dan krijg je bovendien een welkomstpakket bestaande uit een karaf en een set glazen cadeau.

 

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *