GROHE Blue: natuurlijk water zonder koolzuur

groheblue

Houdt u van natuurlijk water zonder koolzuur? Dan is de GROHE Blue Pure iets voor u. De filtertechnologie die in deze kranen zit, verandert gewoon kraanwater in vers water. Alle stoffen welke de smaak negatief kunnen beïnvloeden worden eruit gehaald. De kraan heeft twee aparte waterkanalen, een voor gefilterd water en een voor ongefilterd water.

Betere smaak

grohe-blue-chilled-sparkling-starterkitIn gewoon kraanwater zitten stoffen die de smaak en geur van kraanwater negatief beïnvloeden, zoals chloor en kalk. De hoogwaardige GROHE Blue® keukenkranen zijn voorzien van een revolutionair en hoogwaardig filter dat die stoffen uit het water verwijdert, waardoor het een schone, frisse smaak krijgt zoals bekend van mineraalwater uit flessen. Door de gescheiden waterkanalen voor gefilterd en ongefilterd water en de innovatieve mousseur kan het gefilterde water niet meer in contact komen met zaken die de smaak kunnen verpesten.

Meer gebruiksgemak

grohe-blue-chilled-sparkling-starterkitDoor het unieke GROHE Blue® watersysteem komt er vers en heerlijk gefilterd water direct uit de keukenkraan, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Een LED-display op de greep van de kraan geeft aan wanneer je het waterfilter moet vervangen. Het licht gaat knipperen wanneer de filtercapaciteit minder is dan 10%. Het filter gaat tot 12 maanden mee, heeft een capaciteit van 600 liter en kan worden aangepast aan de hardheid van het water.
Het GROHE Blue® Pure startpakket bestaat uit de kraan, een filter en een glazen GROHE Blue® karaf.

Milieuvriendelijk water

1283227339-3-grohe-blueGROHE Blue® combineert gebruiksgemak en een gezonde lifestyle in één milieubewust pakket. In vergelijking met de vervuiling en het energieverbruik als gevolg van productie en transport van mineraalwater uit flessen, heeft gefilterd water nauwelijks negatieve effecten op het milieu. Met GROHE Blue® bespaar je niet alleen geld, maar ook natuurlijke hulpbronnen. Het kost namelijk zeven liter water om slechts één liter mineraalwater uit de supermarkt te maken. Doordat u geen zware waterflessen naar huis hoeft te vervoeren, bespaart u ook nog brandstof. Bovendien hoeven de flessen niet te worden gerecycled.

Hoe werkt het?

Het GROHE Blue systeem werkt m.b.v. diverse filters.

Het fijnfilter verwijdert alle deeltjes die groter zijn dan 10 nano mol. Het koolstoffilter verwijderd stoffen die geuren en smaak negatief beïnvloeden. Dit zijn zowel chloor en organische stoffen. De ionenwisselaar verlaagt het kalkgehalte en filtert zware metalen uit het water. De hardheid van het water wordt vermindert.

Schermafbeelding Jan. 11 15.55

Prijzen en bestellen

GROHE Blue kranen en toebehoren zijn eenvoudig te bestellen via de webwinkel van Sanitairwinkel. Er zijn twee typen beschikbaar:

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *