Nieuw: GROHE Cube, de kubistische badkamer

Nieuw: GROHE Cube, de kubistische badkamer

Met de nieuwe serie Cube heeft GROHE een stijlvolle serie gelanceerd. De strak gestroomlijnde kubistische vormen geeft een moderne uitstraling. De serie bestaat uit wastafelkranen, douchemengkranen, badmengkranen, thermostaatkranen en diverse accessoires.

Mooi & Slim

De nieuwe minimalistische GrohTerm Cube thermostaatkranen serie is de standaard voor een kubistische badkamer. Niet alleen zijn de producten erg mooi, ze zijn ook erg slim. Zo bevat de serie geavanceerde technologieën zoals de GROHE TurboStat® technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de gewenste temperatuur binnen een fractie van een seconde bereikt en blijft vervolgens de hele douchebeurt gehandhaafd.

Minimalistisch en Strak

Slank, minimalistisch en strak vormgegeven. Het GROHE Cube design is doorgevoerd in de innovatieve Euphoria Cube douches. De Euphoria Cube producten hebben de iF Design Awards in 2013 gewonnen. Het luxe Euphoria Cube douchesysteem bevat een Grohtherm Cube thermostaatkraan, een Euphoria Cube handdouche en een extra grote vierkante Euphoria Cube hoofddouche.

 

Een mooie toevoeging zijn de Eurocube kranen! Door de uitsparing in de hendel lijken de Eurocube kranen minder ruimte in te nemen en wordt de minimalistische vormgeving van de serie kranen geaccentueerd.

De kranen zijn voorzien van twee geavanceerde GROHE technologieën:
GROHE SilkMove®, voor een soepele en eenvoudige bediening en GROHE StarLight® voor duurzame verchroomde afwerking.

 

Energiebesparend

De nieuwe GROHE Aquadimmer Eco helpt je automatisch met waterbesparing als je switcht van baduitloop naar handdouche. Duidelijke pictogrammen geven de standen aan voor waterbesparing, volledig waterverbruik of bad vullen. Zo bespaart u weer op de waterkosten!

 

Collectie

De GROHE Cube serie bevat geweldige producten voor de moderne badkamer. De combinatie van minimalistische look en de slimme functies komt goed tot zijn recht in vrijwel iedere badkamer.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *