Grohe Grohtherm 2000 New

Nieuw van Grohe: de Grohtherm 2000 New

 

Grohtherm 2000 New

Onbezorgd genieten

Nieuw van Grohe, uiteraard bij sanitairwinkel te koop!
Uiteraard bij sanitairwinkel te koop!

Grohtherm 2000 New is de nieuwste generatie van de meest succesvolle serie thermostatische mengkranen ooit. Het opvallende nieuwe design en de laatste GROHE technologieën staan garant voor een overheerlijke bad en douche ervaring. En voor nog meer veiligheid, gemak en waterbesparing.De Grohtherm 2000 New past door zijn elegante verschijning in iedere badkamerstijl. Ergonomie en design zijn perfect op elkaar afgestemd. Het instellen van de waterhoeveelheid en de temperatuur is nog nooit zo gemakkelijk geweest. De verbeterde Grohtherm 2000 zet de nieuwe standaard voor thermostatische mengkranen.

Veiligheid voorop met 100% GROHE CoolTouch®

Onbezorgd genieten

Kinderen vinden niets lekkerder dan spelen en spetteren in een bad of onder de douche. In de natste kamer van het huis schuilt alleen wel gevaar in heet kraanwater en het aanraken van een gloeiend hete douche- of badkraan. Niet alleen heet water uit de kraan, maar ook de kraan zelf kan leiden tot verbrandingen. Om dit te voorkomen is de Grohtherm 2000 New voorzien van GROHE CoolTouch®.Het stevige metalen huis van de kraan blijft altijd koud en veilig. Het hete water in de kraan wordt volledig omspoeld door koud water waardoor de buitenzijde van de kraan nooit te heet wordt om vast te pakken.

De kindveilige temperatuurbegrenzer (Safestop)zorgt er bovendien voor zorgt er bovendien voor dat de temperatuur niet zomaar voorbij de 38°C gedraaid kan worden als de kinderen er op een onvoorzien moment toch aanzitten.

Grohe grohtherm-2000-new-thermostatische-badmengkraan2GROHE Aqua Paddles

De ergonomische grepen zorgen voor een uitstekende grip. Hierdoor ook geschikt voor oudere personen of kinderen die in natte ruimtes moeite kunnen hebben met gladde grepen.

Grohe grohtherm-2000-new-thermostatische-badmengkraan

GROHE XL Waterfall

De XL watervalstraal op de badthermostaatkraan is een echte eyecatcher. De extra brede uitloop geeft een prachtige brede waterstraal.
Grohe grohtherm-2000-new-badkraan

EasyReach™ zeepschaal

De optionele GROHE EasyReach™ tray kan geplaatst worden op de koppelingen van de bad- en douchethermostaat. Zo ontstaat er ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld shampoo en zeep. Schoonmaken is geen enkel probleem aangezien de tray eenvoudig verwijderd kan worden.

Grohe grohtherm-2000-new-thermostatische-badmengkraan1

GROHE TurboStat®

De gewenste temperatuur wordt binnen een fractie van een seconde bereikt en vervolgens tijdens je hele douche gehandhaafd.
Grohe grohtherm-2000-new-thermostatische-mengkraan4

Aquadimmer Eco

De nieuwe GROHE Aquadimmer Eco helpt je automatisch met waterbesparing als je switcht van baduitloop naar handdouche. Duidelijke pictogrammen geven de standen aan voor waterbesparing, volledig waterverbruik of bad vullen.

  Grohe grohtherm-2000-new-thermostatische-mengkraan3

Pro Grip

De grepen van de inbouw thermostaatkranen zijn aan het uiteinde voorzien van een zogenoemde pro-grip dat zorgt voor een vaste grip.

Grohtherm 2000 New promotiefilm

Grohtherm 2000 New prijzen en/of bestellen

Sanitairwinkel biedt als select Grohe dealer alle Grohtherm 2000 New producten aan. Bezoek hiervoor onze website. Ook voor de meest actuele prijs!

Grohe Grohtherm 2000 New

Bekijk alle producten en specificaties online op Sanitairwinkel
Bekijk alle producten en specificaties online op Sanitairwinkel
Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *