Hallo Alkmaar!

De afgelopen maanden is er ontzettend hard gewerkt om onze nieuwste showroom te openen. We kunnen met trots mededelen dat Sanitairwinkel Alkmaar helemaal klaar is voor jullie bezoek! Aan de Koelmalaan 330 vind je vanaf vandaag de mooiste spullen voor in je badkamer of toiletruimte. Kom dus snel een kijkje nemen!

Kom langs!

In de splinternieuwe showroom aan de N242 zoek je samen met onze adviseurs de perfecte items voor je nieuwe badkamer. Het maakt hierbij niet uit of je enkel op zoek bent naar een nieuwe toiletborstel of dat de hele badkamer een make-over krijgt: onze medewerkers helpen je met het verwezenlijken van jouw badkamerdroom. Wij weten dat het uitzoeken van een badkamer geen gemakkelijke klus is. Daarom helpen en adviseren we je van begin tot eind. Jouw ideeën gecombineerd met ons deskundig advies zorgen ervoor dat jouw badkamer ook écht van jou wordt.

Sanitairwinkel Alkmaar

  • 1000m² aan badkamerplezier
  • 6 dagen per week geopend
  • Professioneel advies op maat
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Uitgebreid productaanbod
  • Ook voor afhalen

Sanitairwinkel Alkmaar is alweer onze vijfde showroom in Nederland. We zijn blij dat we nu ook mensen in regio Alkmaar de mogelijkheid bieden om ons assortiment in het echt te bekijken en ze persoonlijk te helpen bij de samenstelling van hun badkamer.

Adres

Koelmalaan 330
1812 PS Alkmaar
Einfo@sanitairwinkel.nl
T 072-2014000 

Openingstijden

Maandag 9:30 – 18:00
Dinsdag 9:30 – 18:00
Woensdag 9:30 – 18:00
Donderdag 9:30 – 21:00
Vrijdag 9:30 – 18:00
Zaterdag 9:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Sanitairwinkel service

Je bestelling wordt op afspraak thuis bezorgd wanneer jou dat het beste uitkomt. Wij houden je op de hoogte van de status van je bestelling en doen ons uiterste best om je ook na de bestelling te helpen. Vragen kun je ons altijd stellen, ook als je niet in een van onze winkels bent. Via Sanitairwinkel.nl beantwoorden we al die vragen met plezier. We streven naar ideale ondersteuning van onze klanten. Voor, tijdens én na het plaatsen van een bestelling.  

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *