Sanitairwinkel is jarig en trakteert!

Het is deze maand alweer 10 jaar geleden dat Rob en Erik van Laarhoven op een zolderkamertje zijn gestart met Sanitairwinkel. Dit 10-jarig bestaan is reden voor een feestje! We gaan deze mijlpaal dan ook uitgebreid vieren met onze klanten. De hele maand augustus hebben we leuke acties, online én in de showroom.

Sanitairwinkel is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de Nederlandse sanitairmarkt en ook België en Frankrijk zijn voorzien van een webshop. Naast de webshops zijn er showrooms in Rosmalen, Amsterdam, Rotterdam en Schoten (bij Antwerpen). Er is zelf een vijfde showroom op komst. Eind dit jaar hoopt Sanitairwinkel op de woonboulevard in Arnhem de nieuwste showroom te openen.

Wie jarig is trakteert!

Om het voor onze trouwe klanten en voor mensen die graag willen kennismaken met Sanitairwinkel extra feestelijk te maken, hebben we diverse leuke acties bedacht. Of je nu naar de showroom komt, ons via Facebook volgt of via de webshop bestelt, iedereen kan wel ergens van profiteren.Winactie Tiger Impuls

Een gratis accessoireset of liever €100,- shoptegoed

Op Facebook kun je meedingen naar één van de 10 accessoiresets van Tiger Impuls. Er zijn twee verschillende sets te winnen. Set 1 bestaat uit een toiletrolhouder en toiletborstel met houder in chroom. In set 2 zit een RVS zeepdispenser en een bekerhouder.

Koop je deze maand iets in één van onze Nederlandse showrooms, dan maak je kans om €100,- van het aankoopbedrag terug te winnen. Neem na je aankoop in de showroom de flyer mee. Daar staat op hoe je mee kunt doen met deze cashbackactie. Wie weet ben je een van de 10 winnaars!

Voor mensen die liever online bestellen zijn deze maand de verzendkosten gratis bij besteding vanaf €10,-.

Als klap op de vuurpijl geven we ook nog eens aan 10 winnaars een shoptegoed van €100,- weg! Wil je meedoen met deze actie? Meld je dan aan en vertel ons hoe je ideale badkamer eruit ziet.Sanitairwinkel verzendt gratis vanaf €10,-

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *