Lichamelijke frisheid wenselijk op het toilet

Met water reinigen op het toilet zorgt voor een frisse en natuurlijke hygiëne van het onderlichaam

Vochtige toiletdoekjes schadelijk voor het milieu

Wilt u zich ook gedurende de dag fris en hygienisch voelen en gebruikt u daarom vochtige toiletdoekjes? Steeds meer mensen zoeken naar een frisse vorm van reinigen na het toiletbezoek. Vochtige toiletdoekjes vinden daardoor gretig aftrek, maar zorgen tegelijkertijd voor serieuze rioolproblemen, zo blijkt uit communicatie van Stichting Rioned.

Allerlei soorten vochtige doekjes zorgen voor veel storingen en verstoppingen in de riolering en de afvalwaterzuivering. Dit leidt tot hoge kosten, overlast en soms zelfs schade. Een alternatief? Een natuurlijke en frisse keuze is het reinigen met water na het toiletgebruik.

Vochtige toiletdoekjes schadelijk voor het milieu

Waterreiniging voor een frisse en natuurlijke hygiëne

Een waterreiniger op het toilet zorgt voor een frisse en natuurlijke hygiëne van het onderlichaam. Hiervoor zijn geen vochtige doekjes nodig. Water zorgt voor een fris en weldadig schoon gevoel van de billen en zorgt er tevens voor dat een goede doorstroming van de riolering niet in gevaar komt, sterker nog: het vermindert het gebruik van normaal toiletpapier. In de zuidelijke landen wordt het reinigen met water middels een bidet veelvuldig gebruikt. In Nederland, met hoofdzakelijk kleinere sanitaire ruimtes, ligt de oplossing voor het reinigen met water in een douchewc; een toilet en bidet in één. Het reinigen met water is een vriendelijk en natuurlijk alternatief voor de populaire maar schadelijke vochtige doekjes.

watersysteem voor uw wellnesservaring op het toilet!

Wat is een douchewc?

Een douchewc is een toilet met een geïntegreerde douchefunctie. Met één druk op de knop van het zijpaneel van het toilet of van de afstandsbediening, komt de verborgen douchearm tevoorschijn en wordt het onderlichaam weldadig gereinigd met een lichaamswarme tedere waterstraal. Een douchewc past in elke sanitaire ruimte en is er in verschillende uitvoeringen: van een basis opzetbril – toe te passen op een bestaande closetpot – tot een zeer luxe compleet toilet voorzien van extra wellness functies.

Lichamelijke frisheid na het bezoek aan het toilet

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *