Betaalbare luxe in de badkamer met Crosswater

 

De badkamer is één van de weinige plekken in huis waar jij je zonder excuses in kan terugtrekken. Alleen, met de deur op slot, even een moment voor jezelf pakken. De inrichting van jouw badkamer verdient daarom zeker wat extra aandacht en toewijding. Deze speciale plek in het huis hoort namelijk praktisch te zijn, maar mag ook zeker wat luxe bevatten. We nemen immers niet zo vaak een moment voor onszelf, toch? Ontdek de MPRO collectie van Crosswater en waan jezelf in luxe.

Kwaliteit met stijl

Crosswater begrijpt dat een badkamer functioneel, comfortabel én naar jouw smaak hoort te zijn. Het uitgebreide assortiment van Crosswater bevat daarom alles wat een badkamer nodig heeft, van innovatieve kranen tot trendy schuifdeuren voor in jouw douche.

De producten van Crosswater zijn ontworpen door zorgvuldig geselecteerde Europese ontwerpers. Dit team specialiseert zich in producten die zowel design als functionaliteit laten zien, gemaakt van de beste materialen.

De collectie van Crosswater

Met de MPRO collectie introduceert Crosswater vier nieuwe kleuren: Matt Black, Chrome, Brushed Brass en Stainless Steel. Met deze kleuren creëer jij direct een luxe uitstraling in de badkamer, zonder het prijskaartje dat daar normaal gesproken aanhangt. Zowel het bad- en douchegarnituur als de wastafelkranen zijn verkrijgbaar in de nieuwe kleuren.

De MPRO collectie voldoet aan alle laatste trends op het gebied van wonen en lifestyle. Volgens Wonen Online zoeken wij voor in huis namelijk steeds meer de luxe hotelervaring. De combinatie van zwart met metallics, het liefst nog met een toef goud, is daarom perfect.

 

Inspiratie

Crosswater is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en Sanitairwinkel is de enige winkel die dit merk verkoopt in Nederland. Je vindt de producten in onze webshop, maar ook in onze showrooms. Wil je graag inspiratie opdoen? Dan nodigen we je van harte uit in één van onze showrooms.

Kun je niet wachten tot een bezoek aan de showroom? We hebben hieronder alvast wat inspirerende afbeeldingen voor je op een rij gezet!

https://www.crosswater.co.uk/bathroom-inspiration/how-to-incorporate-matt-black-in-the-bathroom
Bron: https://www.crosswater.co.uk/
Bron: https://www.crosswater.co.uk/
Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *