Maak badderen voor uw kinderen nóg leuker!

Als u één van de vele Nederlandse huishoudens bent met maar één badkamer kan het in de ‘avondspits uren’ nogal stressvol zijn voor u, maar geen reden tot paniek! Met simpele veranderingen kunnen u en uw omgeving optimaal genieten van uw badkamer in de avond!

Tegelijk badderen leuk en prettig houden1. Kinderen houden ervan om in bad te spelen. Wat kan u beter helpen dan een duobad met een kraan in het midden, zodat uw kinderen tegelijk kunnen spelen met de kraan en niemand last heeft van een oncomfortabel eind of een afvoer.

 

Schuimletters voor in bad2. Tijdens het badderen uw kinderen wat bijleren? Koop bijvoorbeeld schuimletters/cijfers. Handig voor de allerkleinste om het te leren uitspreken en voor de wat oudere kinderen om te leren spellen of te rekenen. Schuimcijfers/letters komen vaak in verschillende kleuren, waardoor ze ook kleuren leren te herkennen en beschrijven.

 

Douche en/of badderen3. Als u de ruimte heeft in de badkamer dan zou u kunnen investeren in een inloopdouche en een bad. Zo kunnen de wat oudere kinderen douche terwijl de jongste lekker kan badderen, terwijl u alles in de gaten kan houden.

 

 

Tegelijk tanden poetsen4. Net zoals bij punt 3 geldt dit ook voor wastafels. Twee wastafels zorgen ervoor dat er meerdere kinderen tegelijk hun tanden kunnen poetsen. En u wist vast niet dat kinderen veel harder hun best doen om goed te poetsen als ze in competitie zijn met hun broertje/zusje naast ze.

 

Maak uw badkamer leuk voor uw kind5. Wit is de ideale kleur voor uw badkamer. Zijn uw kinderen nog jong kunt u de badkamer versieren met allerlei kleuren en zodra ze ouder worden kunt u terug naar een klassieke look.  Gebruik accessoires om met de tijd mee te gaan.

 

 

 

handdoekradiatoren6. Gebruik een handdoekradiator met een grote ruimte tussen de spijlen, zodat uw kinderen zelf de handdoek kunnen ophangen.

 

 

 

 

Inbouw spiegelkast voor het opbergen van uw badkamerspullen7. Het is natuurlijk belangrijk om spullen te kunnen bergen in uw badkamer, maar wees voorzichtig dat dit niet de bovenhand krijgt. Bewegen in de badkamer is ook van belang. U kunt denken aan bijvoorbeeld een spiegelkast, of een onderkast voor onder uw wastafel. Let echter wel op dat u geen schadelijke chemicaliën plaatst op plekken waar uw kleinste bij kan.

 

 

 

 

Urinoir met een vlieg8. Uw kind zindelijk maken is een interessante ervaring en natuurlijk zullen er altijd ongelukjes gebeuren, vooral met jongens. Overweeg om een hangende urinoir te installeren, zo gaat opruimen zeer gemakkelijk en met een leuke vlieg/bij in het urinoir leren ze ook nog beter mikken.

 

Softclose zittingen voor gemak9. Softclose toiletzittingen zijn ideaal voor de kleinste. Zo kunnen de kleine vingertjes nooit klem komen te zitten tussen het toilet en de zitting.

 

 

 

 

Badkamer spiegel voor meer ruimte10. Als uw badkamer aan de kleine kant is gebruik dan bijvoorbeeld een spiegel om het licht van de ruimte te reflecteren, zodat het wat lichter en ruimer oogt.

 

 

 

 

Een ontspannen maar leuke tijd in de badkamer is belangrijk voor de familie. Daarnaast zorgt het ervoor dat uw kinderen uitgerust en enthousiast kunnen gaan slapen, zodat ze vol energie aan de volgende dag kunnen beginnen.

 

Bebe Jou babyartikelenSpeciaal voor de baby

Speciaal voor de allerkleinste onder ons heeft Sanitairwinkel nu ook een assortiment babyartikelen in het assortiment. Denk hierbij aan washandjes, babybadjes, toilettrainers, maar ook speelgoed en diverse verzorgingsartikelen.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *