Maximaal ontspannen in bad: 5 tips

Na een lange werkdag of een slapeloze nacht is simpelweg niks meer rustgevend dan even lekker ontspannen in bad. Zet al uw zorgen opzij en kom tot rust.

Waarom creëert u niet uw eigen oase van rust om uzelf een uurtje terug te kunnen trekken voor de rest van de familie? Neem wat tijd voor uzelf, u heeft het tenslotte verdient. Voor de perfecte rustgevende ervaring moet u wel even wat voorbereidingsmaatregelen treffen. Er zijn verschillende dingen die u kunt doen om het maximale uit uw relax momentje te halen. Sanitairwinkel heeft een aantal tips op een rijtje gezet om ervoor te zorgen dat u zich even terug kan trekken en lekker kunt relaxen.

ontspannen-in-bad

Badolie

Geniet van een ontspannen bad door badolie te gebruiken. Badolie helpt u om geestelijk en lichamelijk te ontspannen. Voeg de olie toe wanneer het bad halfvol is, dit zorgt ervoor dat de olie een stuk beter wordt verspreid. Sanitairwinkel adviseert om gebruik te maken van Lavendel. Dit is een van de populairste oliën om te relaxen. Lavendel wordt vaak gebruikt voor verschillende spa-behandelingen. Dit eeuwen oude kruid wordt al jaren gebruikt om stress, depressies en angst te verzachten.

Verse handdoeken

Nadat u uit het bad bent gekomen wilt u zich lekker in een zachte en warme handdoek wikkelen. Dat wil niet zeggen dat u nieuwe handdoeken moet kopen maar zorg er wel voor dat de handdoek schoon en fris gewassen is. Doe eens gek, waarom trakteert u zichzelf niet eens op een paar spa slippers en een nieuwe badjas!

Koop een badkussen

Het is een goed idee om een badkussen aan te schaffen, vooral als u wat langer in bad wilt blijven liggen. Als u bijvoorbeeld een avondje in bad wilt doorbrengen is een badkussen voor uw nek zeker aan te raden. De meeste zijn makkelijk in gebruik en bieden comfort voor de gehele duur van uw genietmomentje. Leun lekker achterover, doe je ogen dicht en sluit je af van alles om je heen. Een badkussen zal de comfort bieden die je hiervoor nodig hebt.

Geschenksets voor in bad

We hebben allemaal nog wel ergens een geschenkset voor in bad liggen. Misschien nog van uw verjaardag of van afgelopen kerst? Bewaar ze niet langer en verwen uzelf! Badzout, scrubs, badbruistabletten en badschuim, haal ze uit de verpakking en maak er eens goed gebruik van!

Gebruik een badspons

Uzelf wassen met een lekker zachte badspons zal u helpen om te relaxen. Als u z’n persoon bent die vaak niet aan relaxen toe komt kan een badspons u wellicht helpen. Een natuurlijke badspons kunt u tegenwoordig bijna overal kopen. De spons reinigt uw huid en zorgt voor een heerlijke huidmassage. U zal weer als nieuw uit de badkuip stappen met een zijdezachte huid.

Heeft u zelf nog tips om maximaal te ontspannen in bad? Laat het ons weten door hieronder een reactie te plaatsen!

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *