Meer huiselijkheid in de badkamer met de Axor LampShower

De Axor LampShower: een bijzondere douchebelevenis

Hoe water en licht elkaar tegemoet treden, toont de Axor LampShower – een product, dat lamp en douche tegelijk is. Het design in de vorm van een lampenkap staat voor meer huiselijkheid in de badkamer. De geïntegreerde 5 watt LED-verlichting in het klassieke gloeilamp design zorgt met zijn warm-witte kleurtemperatuur voor een aangenaam sfeerlicht. Uit de krans van de lampenkap regent een waterstraal, die het lichaam helemaal omhult. De helderheid van het design en de combinatie van licht en water verlenen de douche voor een bijzondere zinnenprikkelende dimensie.

Hansgrohe Axor Nendo LampShower plafondHansgrohe AXOR Nendo LampShower wand

Enkele details van de Axor LampShower:

  • Verstopte watervoering via zes buizen van de lampenkap
  • De douchearm van de wandversie kan 150 graden gedraaid worden
  • De douche kan aan het kogelgewricht vijf graden verticaal aangepast en exact uitgericht worden
  • Brede regenkrans met laag waterverbruik (12 l/min)
  • De straalschijf kan eraf genomen en gemakkelijk gereinigd worden
  • Stroomaansluiting met 7 meter kabel voor aparte schakelaar buiten de natte zone

Oki Sato, het creatieve brein achter de Axor LampShower„Het is geen douche noch een lamp, maar een hybride“, zegt Oki Sato, creatieve kop van de Japanse design studio Nendo over zijn Axor LampShower.

 

 

 

De lichtheid van het design en de nieuwe waterbelevenis verlenen de douche een zo nog nooit geziene, sensuele dimensie.

Huiselijke sfeer met de Axor LampShower

De Axor LampShower doet de vertrouwde grenzen tussen ruimtes vervagen. De badkamer voegt zich als het ware vanzelfsprekend in in de leefruimte. En tegelijkertijd zorgt de Axor LampShower voor een huiselijk accent in de badkamer. Bovendien kan hij heel goed met douche- en badkamerproducten van verschillende collecties en stijlen gecombineerd worden.

ax_nendo_730x411_b2b

Woon- en badkamer worden één

De Axor LampShower laat de gebruikelijke grenzen tussen ruimtes verdwijnen. Ineens lijkt de badkamer een natuurlijk gedeelte van de woonkamer. De Axor LampShower is beschikbaar voor montage aan het plafond of aan de wand en is eenvoudig te bestellen bij Sanitairwinkel. De Axor LampShower kan eenvoudig met douche- en badkamerproducten uit  verschillende badkamercollecties gecombineerd worden.

Axor LampShower wint de Batibouw Design Award 2014

Axor heeft de Batibouw Designaward 2014 in de wacht gesleept voor de Axor LampShower designed by Nendo

De Batibouw is een jaarlijks fenomeen in België. Het is de grootste en belangrijkste beurs in de bouw-, renovatie- en woonsector. Ieder jaar reikt Batibouw tijdens de beurs vier awards uit voor innovatie, design, communicatie en ecologie. Alleen al bij de categorie design waren er dit jaar meer dan zestig nominaties. De Axor LampShower heeft tijdens de Batibouw het design award in de wacht gesleept. Hiermee is de Axor LampShower benoemd tot het meest creatieve product op gebied van design.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *