Mix en Match uw eigen badkamermeubels!

Kies de juiste maat, kies uw eigen badkamerstijl en maak uw eigen meubel

Een leuk open kastje boven het fonteintje. Een kast en spiegel in 1. Een groter wandmeubel om toiletartikelen in op te bergen: met Mix & match van Haceka stelt u zelf de ideale kast samen voor uw badkamer. Kies de juiste maat, kies uw eigen stijl en laat u inspireren.

Haceka Mix & match badkamermeubels.

Zelf kiezen, zelf combineren: dat is het geheim van Mix & match de nieuwe, uiterst veelzijdige lijn (spiegel)kasten en panelen van Haceka. U kunt de basismaten van 40×40, 40×80 en 20×80 cm eindeloos met elkaar combineren. Van een leuke, open ‘sierkast’ boven uw fonteintje tot een uitgebreid wandmeubel.  En ook de stijl kunt u precies op uw wensen afstemmen. Houdt u van wit, hout, een spiegel of antraciet? Een deurtje ervoor of juist open? Aan u de keuze!

Uw eigen ontworpen spiegelkast

Ontwerp uw eigen spiegelkast voor in uw badkamer

Zodra u ervoor kiest om de deurtjes weg te laten heeft u een mooi, open kastje. Maak het extra gezellig door er bijvoorbeeld leuke spulletjes in te zetten. U zou zelfs ervoor kunnen kiezen gebruik te maken van een spiegelachterwand. Door de spiegelachterwand in uw meubel krijgt u een verrassend ruimtelijk effect in uw badkamer, maar ook dit is geen verplichting. U kiest namelijk voor uw ideale indeling van uw badkamermeubel!

Alle Haceka Mix&Match meubels zijn greeploos.

Mocht u kiezen voor een gesloten spiegelkast dan is het leuk om te weten dat alle Haceka Mix & Match meubels greeploos zijn. Dit betekend dat u geen greep hoeft aan te schaffen. Daarnaast krijgt de badkamer een nette en strakke uitstraling.

Greeploos betekend trouwens niet dat u het kastje niet meer kan openmaken. Doordat de deuren boven en onder een stukje uitsteken kunt u ze makkelijk vastpakken en openen.

Bouw en combineer uw badkamerkast

Bouw en combineer uw ideale meubel voor in uw badkamer!

Alle Haceka Mix & Match kasten kunt u met elkaar combineren. Zo kunt u ervoor kiezen om twee 40x40cm spiegelkasten naast elkaar te monteren. U kunt zo ver gaan tot u helemaal tevreden bent.

Let op: Kasten met deuren passen niet boven elkaar. Dit komt doordat de deuren greeploos zijn, hierdoor steken de deuren boven en onder iets uit.

Haceka Mix&Match meubels zijn uit te breiden met softclose scharnieren

Alle kasten worden geleverd inclusief scharnieren, maar als u de voorkeur heeft voor softclose scharnieren kunt u deze erbij bestellen. Een softclose sluiting zorgt ervoor dat de deur van het meubel rustig sluit, hiermee voorkomt u dat de deur te hard dichtslaat en eventueel beschadigingen toebrengt aan uw meubel of uw gehoor.

Accessoires voor uw Haceka Mix & Match meubel

Vervang bijvoorbeeld het houten plankje van uw badmeubel door een glazen exemplaar

Daarnaast heeft de Mix & Match serie ook leuke extra’s om uw badkamermeubel nog persoonlijker te maken. Vervang bijvoorbeeld het houten plankje door een glazen exemplaar.

Kies voor kleur in uw badkamer. Met de kleuren wit, hout en antraciet kunt u uw badkamer personaliseren. Liever een spiegel op uw deur? Kies dan voor een spiegelpaneel voor uw deur. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een spiegelachterwand in uw badkamermeubel. U heeft het hef in handen met Haceka Mix & Match.

Mix & Match video

Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Bekijk onderstaande video en zie enkele mogelijkheden voorbij komen.

Begin uw Mix & Match-project

Bezoek onze website sanitairwinkel.nl om zelf aan de slag te gaan met uw eigen Haceka Mix & Match-project!

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *