Heb jij het mooiste toilet?

jorn-eriksson-barafuHet kleinste kamertje van het huis is vaak ook het saaiste kamertje. Daar is natuurlijk makkelijk wat aan te doen. Vervang je toiletaccessoires, voeg een beetje kleur toe en geef het toilet een persoonlijk tintje. Met een beetje fantasie en durf wordt jouw toilet een echte blikvanger en misschien wel het mooiste toilet van Nederland of België.

zwart-toilet

Maak je toilet mooi en win een cadeaubon van Sanitairwinkel!

Nu heb je natuurlijk meteen zin om je toilet te pimpen. Dat komt mooi uit want van 1 tot en met 30 november 2016 krijg je bij Sanitairwinkel 25% korting op toiletaccessoires van Tiger & Sealskin. Met de aankoopbon maak je ook nog kans op één van de vier cadeaubonnen van Sanitairwinkel t.w.v. €100,00! Dan kun je meteen verder met een make-over van de badkamer.

Lees hier hoe de actie ‘het mooiste toilet’ werkt voor Nederland! 

Lees hier hoe de actie ‘het mooiste toilet’ werkt voor België!

toilet-met-fotobehang

Nieuwe toiletaccessoires

Je kunt ervoor kiezen de toiletborstelhouder of wc-rolhouder te vernieuwen. Maar het vervangen van de hele set toiletaccessoires valt meteen op en je creëert er een andere stijl mee. Het assortiment van Tiger en Sealskin heeft voldoende stijlvolle accessoires om uit te kiezen. Bovendien zijn ze tot en met 30 november extra voordelig met 25% korting.

artikelen-tiger-en-sealskin

Tips voor het mooiste toilet

Op de website www.hetmooistetoilet.nl of www.hetmooistetoilet.be kun je inspiratie opdoen. Je krijgt er praktische tips, bijvoorbeeld over het ophangen van toiletaccessoires zonder gaten te boren door bijvoorbeeld Tigerfix. Verder geeft styliste Marloes advies over het toevoegen van kleur aan je toilet, hoe je een stijl bepaalt voor je toilet en hoe je je toilet wat persoonlijker maakt.

Ook laat ze zien hoe je je toilet in drie stappen een make-over geeft. Als je deze stylingtips toepast kun je straks meedingen naar de titel mooiste toilet van Nederland of België en meedoen met de winactie.

mooiste-toilet-1

Winactie

Is jouw toilet een pronkstuk en denk je dat je het mooiste toilet van Nederland of België hebt? Doe dan mee met de winactie en maak kans op een reis!

Maak foto’s van je toilet, upload deze op www.hetmooistetoilet.nl of  www.hetmooistetoilet.be en maak kans op een reis naar één van de meest bijzondere toiletten ter wereld t.w.v. € 2.000,-! Roep familie en vrienden op om te stemmen op jouw toilet. Onder alle stemmers wordt 10x het boekje ‘Toilets – a spotters guide’ van Lonely Planet verloot met daarin de meest bijzonder toiletten ter wereld.

holger-vath-matakana

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *