Nominatie Sanitairwinkel voor Deloitte Fast50

In haar 6 jarig bestaan heeft Sanitairwinkel een grote indruk achter gelaten binnen de wereld van E-Commerce. Vele prijzen zijn in de wacht gesleept: vermelding in de Fast500 EMEA van Deloitte, finalist bij de MKB Awards, de High Growth Awards en de FD Gazellen award “Aanstormend talent”. Na een succesvol jaar in 2012 waarbij Sanitairwinkel (Rorix B.V.) onder andere voor de Deloitte Fast50 én in de Twinkle Top100 eindigde, staat er ook in 2013 een beloning te wachten.

 

Deloitte Fast50

Tech_fast50_COL

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2008 – 2012). Ook bedrijven die korter dan vijf jaar bestaan, kunnen meedoen aan het Technology Fast50 programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech. Naast de ranglijst bestaat het Technology Fast50 programma uit seminars, ronde tafel besprekingen met (voormalige) ‘captains of industry’ en studiereizen die gedurende het jaar georganiseerd worden.

2e plaats 2012

De winnaars van de Deloitte Technology Fast50 2012
De winnaars van de Deloitte Technology Fast50 2012

In 2012 was Sanitairwinkel ook genomineerd voor deze prestigieuze prijs. Door de realisatie van een groei van maar liefst 3.509% in een periode van 5 jaar werd een 2e plaats behaald. Belsimpel.nl, eigenaar van de 1e plaats, had een explosief groeipercentage van 16.155%. Sanitairwinkel, behoorde daarmee tot de top drie van de snelst groeiende technologie ondernemingen van Nederland.

Nominatie 2013

Nominee Fast50 2013Gister werden de nominaties voor 2013 bekend gemaakt. Ook dit jaar is Sanitairwinkel wederom genomineerd! “Uiteraard zijn we erg blij met deze nominatie. In 2012 sprak ik over een groeiprognose van 40%. Gezien de afgelopen jaren, is deze groei voor ons relatief klein. Ik verwacht dit jaar dan ook geen Top3 notering, maar uiteraard laten we ons graag verrassen” aldus Rob van Laarhoven (directeur Rorix B.V.). Onder de genomineerden van 2013  staan ook vergelijkingswebsite Beslist.nl, internetmarketingbureau Yonego, printservice Drukwerkdeal en de winnaar van 2012 Belsimpel.

Volledige lijst van 50 genomineerden

 

Uitslag Fast 50 2013

Update 11 oktober 14.15 uur
De uitslag is bekend. Rorix is geëindigd op een eervolle 23e plaats. Wederom een mooi resultaat voor een jaar hard werken door het complete Rorix/Sanitairwinkel team.

 

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *