Nooit meer rommel in je badkamer

header-blog-rommelHeb je al goede voornemens gemaakt voor het nieuwe jaar? Zo niet, dan hebben wij er nog eentje voor je. Nooit meer rommel in je badkamer! Om dit voornemen goed te laten slagen en makkelijk vol te houden helpen we je een handje. We hebben producten uitgezocht die van het opruimen van de badkamer een feestje maken.

Ladeverdeler

Wordt een lade bij jou al snel een rommeltje? Denk er dan eens aan een ladeverdeler te gebruiken. Alles krijgt meteen zijn vaste plek en je krijgt meer overzicht in je lade. Bovendien verschuiven je spullen niet meer van hun plaats bij het opentrekken van de lade en hoef je niet meer tussen de washandjes naar je make-up te zoeken. Er zijn een aantal lade-indelers los verkrijgbaar die in meerdere badmeubels passen. De rubberen dopjes die worden meegeleverd zorgen ervoor dat de indeler op zijn plek blijft staan.

myday_keramag

Wasmanden

Ben je al die verdwaalde handdoeken en kledingstukken in de badkamer ook zo zat? In een handomdraai stop je deze in een wasmand! Er is voldoende keuze en voor elke stijl is wel een wasmand te vinden. Ga voor een leuke kleine wasmand met een print of pak het goed aan met een grote wasmand met vakken waarin je de was meteen kunt sorteren.

wasmanden-blog

Prullenbakken

Met een prullenbak of pedaalemmer in de badkamer verdwijnen lege shampooflessen en watjes meteen uit het zicht. Sanitairwinkel biedt ook kleine ‘tafelmodellen’ aan die je op een plankje of op de rand van de wasbak kunt zetten.

prullenbak

sealskin-opbergmand-felt-22x25x20-grijs-sw76985_1Opbergmandjes, bakjes en kastjes

Wil je rondslingerende spulletjes netjes opbergen, denk dan eens aan een opbergrek, een opbergmandje of bakje waar je de spulletjes in kan zetten of leggen. Dit creëert een overzichtelijke en nettere badkamer. Heb je voldoende ruimte in je badkamer dan kun je overwegen een badkamermeubel aan te schaffen.

sealskin-opbergmand-knitted-20x20x20-grijs-sw77033_3

En? Heb je al zin om de badkamer op te ruimen? Dat komt dan mooi uit,  we hebben een top 15 samengesteld van handige en leuke producten die je helpen je badkamer netjes te houden.

top-15-geen-rommel

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *