Ontbijtbijeenkomst voor de Bossche Gazellen

Gazelle voor Rorix! (sanitairwinkel)

26 januari 2016 ontving wethouder Hoskam van Economische Zaken van de gemeente ‘s-Hertogenbosch de 19 winnaars van een Gazelle, daar hoorde Rorix ook bij! De Gazelle is een prijs voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Wethouder Hoskam ontving hen voor een felicitatie en om kennis te maken. Ook keken ze samen naar mogelijkheden om de bedrijven verder te laten groeien. Het Financieel Dagblad maakte eerder bekend dat ‘s-Hertogenbosch het hoogste aantal snelgroeiende bedrijven heeft in Zuid-Nederland.

Zeer uiteenlopende branches

De 19 bedrijven zijn actief in zeer uiteenlopende branches. Het gaat bijvoorbeeld om de ontwikkeling van apps, webwinkels, IT-dienstverlening, datamanagement, fotografie, sanitair en vermogensmanagement. Ze mogen zich rekenen tot de snelste groeiers in de provincie Noord-Brabant. Dat geldt voor hun grootteklasse en gemeten over de afgelopen drie jaar.

Voortdurende behoefte aan toptalent

Met wethouder Hoskam bespraken de winnaars welke zaken zij nodig hebben voor de verdere ontwikkeling van hun bedrijf. Hierbij staat de voortdurende behoefte aan jonge toptalenten met stip op een. De bedrijven maken allemaal een groei door van meer dan 20% per jaar. En daardoor ontstaan zeer regelmatig vacatures. Ook Rorix is altijd op zoek naar toptalent. Voor de meest actuele vacatures kunnen ze dan ook terecht op de website van Rorix.

De bedrijven spraken ook over slimme manieren om jonge talenten te binden. Zoals met traineeships, het beschikbaar stellen van aandelen van het bedrijf en door intensieve samenwerking met scholen.

Wethouder Jan Hoskam informeerde de bedrijven over gemeentelijke projecten. En over de mogelijkheden om daar op aan te haken. Ook was er voldoende ruimte voor de ondernemers om te netwerken.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *