Romantische badkamer creëren (inspiratie)

Romantische badkamer

Op 14 februari is het Valentijnsdag. Het is de dag waarop veel mensen de brievenbus goed in de gaten houden in de hoop een Valentijnskaartje te ontvangen van een geheime aanbidder. Inmiddels is het ook de dag geworden waarop je partner zeer teleurgesteld is als je geen bosje bloemen meeneemt of niet dat romantische etentje hebt geregeld. Gelukkig kun je dan altijd nog je badkamer omtoveren tot een romantisch paradijs en samen met je partner genieten van een ontspannend bad.

Het hele jaar door een romantische badkamer

Waarom zou je alleen op Valentijnsdag romantisch badderen als je dit het hele jaar door kunt doen? Sanitairwinkel heeft hieronder wat tips op een rijtje gezet om een romantische badkamer te creëren. Ook hebben we een top 20 samengesteld met producten die niet misstaan in de romantische badkamer.

Romantische badkamers zijn vaak voorzien van prachtige baden, kaarslicht, mooi uitzicht, sfeerverlichting, warme kleuren en zachte handdoeken, maar dit is uiteraard niet allemaal nodig om een romantische sfeer te creëren in de badkamer!

Vrijstaande baden

Vrijstaande baden zijn ideaal voor het creëren van een romantische sfeer. Vooral de wat klassieke baden doen het hierbij goed. Baden met klassieke poten, zachte kleuren en mooie authentieke badkranen.

Decoratie

Decoreren met bijvoorbeeld badkameraccessoires is een makkelijke manie om de badkamer romantisch te maken. Misschien liggen er op zolder of in de garage nog wel spullen die nu weer helemaal in zijn. Met verse bloemen, kanten randjes, zachte kleuren en spiegels creëer je al snel een romantische badkamer.

Hout

Hout is een echte sfeermaker in de badkamer. Verweerd hout geeft zelfs een nog mooiere uitstraling. Dit hout heeft bovendien een geschiedenis, die je kunt zien en bijna kunt voelen. Door van oude houten latjes een rand om een simpele spiegel te maken creëer je een echte eyecatcher in je romantische badkamer.

 Zachte kleuren

We hebben het al een paar keer genoemd, maar als je een romantische badkamer wilt realiseren kun je niet om zachte kleuren heen. Warme en zachte kleuren worden als lieflijk ervaren en dat is wat je wilt in een romantische badkamer. Gebruik warme aardetinten of pasteltinten op de wanden, meubels of als decoratie.

Bloemen & Kaarslicht

Cliché, maar zeker een smeltfactor voor iedere vrouw. Verse bloemen of planten omringd door kaarslicht, rozenblaadjes in het bad, glaasje wijn erbij en genieten maar. Vergeet een lekker muziekje niet! Liever geen radio, je wilt toch niet naar reclame luisteren als je lekker aan het badderen bent?

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *