Saniclass: ​de lifestyleserie voor je inloopdouche!

inloopdouches_saniclass

 

Een inloopdouche biedt veel ruimte en comfort en een instapbreedte die op persoonlijke behoefte kan worden gemaakt. Met de verschillende series van Saniclass kun je wat betreft de maatvoering alle kanten op. Zo zijn er varianten met enkel een inloopdouche of inloopdouches met toevoegingen van zijwanden waardoor je ruimtelijkheid creëert in je badkamer. We lichten er in deze blog 8 inloopdouches uit maar uiteraard zijn de mogelijkheden oneindig!

1. Saniclass Smoke inloopdouche

1Wat deze serie bijzonder maakt is zijn glasdecor. Deze bestaat namelijk uit rookglas. Het rookglas zorgt voor een bijzondere zwarte transparantie. Alle Smoke modellen hebben het voordeel dat ze geschikt zijn voor een drempelloze, vlakke en veilige douchevloer. Je kunt kiezen voor een inloopdouche met een kleine zijwand van 30cm of zonder zijwand.

 

 

 

 

2. Saniclass ID01 inloopdouche

Saniclass ID01 inloopdoucheDe ID01 serie heeft een minimalistische vormgeving. Door het heldere glas geeft het een ruimtelijke look en moderne uitstraling. Geen gedoe met lelijke douchegordijnen of lastige deurtjes, direct je inloopdouche binnenstappen en douchen. Het veiligheidsglas van deze inloopdouche heeft een dikte van 10mm. Je kunt eventueel kiezen voor deze inloopdouche met een extra zijwand van 30 of 40cm.

 

 

3. Saniclass Toulouse inloopdouche

Saniclass toulouse inloopdoucheModerne look met een eigentijdse wending door het gebruik van een extra zijwand. Deze inloopdouche heeft 2 zijwanden waardoor je een speels effect in je badkamer maakt.  De serie voldoet aan alle kwaliteitseisen die je kunt verwachten van een douchewand.

 

 

 

 

4. Saniclass Bellini inloopdouche

4

De best verkochte douchewand van Sanitairwinkel is wel de Saniclass Bellini inloopdouche! Naast de supervriendelijke prijs kun je deze inloopdouche op de tegelvloer plaatsen of op een douchebak! Deze simpele uitvoering van Saniclass is verkrijgbaar in de breedtematen 80cm, 90cm en 100cm!

 

 

 

 

 

5. Saniclass Sydney inloopdouche

Saniclass Sydney inloopdoucheDe Sydney douchewanden worden geleverd met een muurprofiel en alle onderdelen zijn messing verchroomd. Een ideale strakke en moderne inloopdouche voor de badkamer. Je kunt de douchewand apart plaatsen tegen de muur of gebruiken ter uitbreiding van je droom doucheopstelling. De douchewanden zijn gemaakt van 10mm met een extra EasyClean coating. Deze coating zorgt ervoor dat bijvoorbeeld kalk, olie of stof minder snel hecht aan het glas! De stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar.

 

6. Saniclass Glass inloopdouche

2De Inloopdouche Glass is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor je badkamer. Het glasdecor bestaat uit melkglas wat dient voor de optimale privacy! De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor je de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De douchewand is verkrijgbaar vanaf 80cm tot maar liefst 140cm.

 

 

 

 

 

7. Saniclass Amsterdam inloopdouche

Saniclass AmsterdamDe Saniclass Amsterdam is een unieke inloopdouche, het glas in namelijk gebogen. Je creëert hiermee een eyecatcher in je badkamer. De douchewand is kaal op de vloer te plaatsen en universeel. Je kunt hem zowel links als rechts plaatsen. Door de messing verchroomde steunen staat dit product voor jarenlang gebruik.

 

 

 

8. Saniclass Lissabon vrijstaande inloopdouche

3Vrijstaand, dat is wat anders dan bevestigd in een hoek. Met de vrijstaande inloopdouche van Saniclass Lissabon kun je zowel links als rechts langs de douchewand onder de douche stappen. Wanneer je wenst kun je ook bij deze douchewand gebruik maken van zijwanden.

 

 

 

 

 

 

Bekijk het gehele assortiment inloopdouches van Saniclass online op Sanitairwinkel.nl. Wanneer je een bepaalde opstelling wilt maar niet kunt vinden, neem dan contact op met Sanitairwinkel. Zoals we al meegaven in de eerste alinea; de mogelijkheden zijn oneindig!

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *