Sanitair in Engelse stijl

van Heck klassieke badkamerSanitairwinkel vult het assortiment aan met een aantal productlijnen van klassieke kranen, baden, badmeubelsets, douchesets en accessoires in Engelse stijl. Deze nieuwe toegevoegde lijnen zijn van de merken Van Heck en Crosswater.

Van Heck stijlen en materialen

Het sanitair van Van Heck is werkelijk een musthave voor de klassieke badkamer liefhebber. Producten van het merk Van Heck zijn verkrijgbaar in de stijlen klassiek, landelijk, nostalgisch en retro. Bij Sanitairwinkel vindt u een greep van dit assortiment op de Van Heck pagina en heeft u de mogelijkheid uw badkamer in te richten met een klassieke uitstraling.

Laat u inspireren door de unieke kranen met elegante zwanenhalzen waarvan de knoppen en handvatten een klassieke uitstraling hebben, het badkamermeubilair dat is gemaakt van massief hardhout en de gietijzeren baden op pootjes met unieke landelijke uitstraling. Een  van de voordelen van een Van Heck bad is dat u hier erg makkelijk overheen kunt verven waardoor deze in elke gewenste kleur beschikbaar is!

Landelijke badkamer in Engelse stijl met bad op pootjes en hoog hangend toilet.Het type materiaal waarvan de producten gemaakt worden, is afhankelijk van het type product. Zo vindt u bij Sanitairwinkel bijvoorbeeld Van Heck badmeubelsets die zijn gemaakt van kwalitatief, massief hardhout waarvan enkele delen van MDF zijn. De wastafelbladen die bij het meubilair horen zijn gemaakt van  natuursteen en de klassieke kranen die de badmeubelsets compleet maken zijn gemaakt in dezelfde stijl en zijn afgewerkt in een authentieke, chromen kleur. Omdat alle onderdelen zijn gemaakt in dezelfde stijl is het mogelijk om deze goed op elkaar af te stemmen.

Van Heck accessoires

Naast badkamermeubilair en sanitair heeft Van Heck ook een lijn van accessoires beschikbaar. Op de Van Heck accessoirepagina vindt u wasmanden die gemaakt zijn van een speciaal materiaal genaamd rotan. Dit materiaal wordt in elkaar gevlochten en staat garant voor duurzaamheid en kwaliteit. Bij Sanitairwinkel kunt u terecht voor Van Heck wasmanden, afvalbakken en een reserverolhouder.

Crosswater Belgravia

Crosswater Belgravia 3-gatskraan Engelse stijl

Crosswater Belgravia is een lijn die zich richt op kranen van Engelse stijl. Het merk Crosswater is afkomstig uit Engeland en onderscheid zich met innovatieve en unieke eigentijdse sanitair van Engelse stijl.

U kunt hierbij denken aan een kraan van chroom met een typisch Engels kraanknopje (ook wel kruisgreep genoemd), of een hendel met een wit handvat. Dit geeft de kraan niet alleen een Engelse stijl, maar draagt ook bij aan een klassieke atmosfeer in uw badkamer.

De kranen zijn beschikbaar in verschillende varianten waaronder de 1-gats, 2-gats en 3-gats variant. Ook kunt u kiezen tussen een inbouw of opbouwkraan.

 

Handdoekradiator in Engelse stijl

adema-biasi-handdoekradiator-95.2x68.5cm-230watt-chroom-sw20745_1

Om uw badkamer in Engelse stijl compleet te maken heeft Sanitairwinkel de Adema Biasi handdoekradiator in het assortiment. Behalve dat deze handdoekradiator een Engelse stijl heeft zorgt deze ervoor dat u een droge voorverwarmde handdoek of badjas klaar heeft staan na een heerlijke douche. Dit is aangeraden als u uit een warme douche stapt en een koude ruimte inloopt.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *